English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- God fasong på laget
Skrevet av Thomas Myren, 11. februar 2009, 20:44

Trond Henriksen var vikarende sjef på benken, og sa seg godt fornøyd med 4-1 over Ranheim.

- Det var en veldig fin gjennomkjøring. Alle A-spillerne gjør en god innsats, og ikke minst er det noen av de fremadstormende juniorene som gjør det veldig bra. Vi vinner 4-1, og det er sterkt, sier Henriksen til rbkweb.no.

Han ledet laget mens en passiv Erik Hamrén fulgte kampen blant publikum.

- Det var god fasong på laget spesielt i førsteomgangen. Ranheim skapte knapt en målsjanse, mens vi tok veldig godt vare på de mulighetene vi fikk. Vi gjorde som vi tenkte på forhånd, nemlig å kontre og komme rundt på kant ettersom vi hadde tre så kjappe gutter på topp, sier "Rambo", og sikter til Trond Olsen, Kjell Rune Sellin og Ulrik Balstad.

De to førstnevnte sto for målene.

- Det er veldig betryggende at de scorer mål, det er jo derfor de spiller framme på banen. Det var også veldig fine mål etter gode angrep, skryter Trond Henriksen.

Simen Wangberg, Andreas Nordvik, Roy Miller, Abdou Traoré, Trond Olsen og Kjell Rune Sellin var de eneste fra A-stallen som spilte.

- Vi hadde bestemt oss for at de som ikke spilte mot Fredrikstad, skulle starte i dag. Det var også meninga at Michael Jamtfall skulle spille, men han fikk vondt i ryggen etter skiftet fra gress til kunstgress, forklarer Henriksen.

Hele tolv spillere inkludert Didier Konan hadde "gyldig fravær" på grunn av landskamper og skader. Likevel valgte RBK å spare ytterligere sju mann: Mikael Dorsin, Alejandro Lago, Roar Strand, Vadim Demidov, Alexander Tettey, Marek Sapara og John Pelu.

- De spilte to kamper på La Manga, og vi følte at de hadde mer behov for å trene to tøffe økter i dag mens de andre fikk spille hele kampen, konkluderer hjelpetreneren.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- God fasong på laget» i forumet! Diskutér «- God fasong på laget» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb