English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Stopperbyttene ødelegger
Skrevet av Thomas Myren, 25. november 2008, 09:00

Rosenborg har tre strake tap og har sluppet inn hele ti mål. Torsdag kommer Valencia til Lerkendal på hevntokt.- Det er ny kamp og nye forutsetninger, sier en optimistisk Erik Hamrén til rbkweb.no.

Forsvarsarbeidet mot Lillestrøm, Bodø/Glimt og St. Etienne sto uansett ikke til laud. Savnet av Kris Stadsgaard har vist seg å være stort: Til sammenligning slapp RBK bare inn ni mål i de 13 seriekampene den kneplagede dansken startet i år.

- Vi har måttet skiftet mye i de siste kampene, og har hatt tre ulike stopperpar. Det er en større grunn enn at bare én mann er ute, mener Hamrén, og utdyper:

- Det betyr en del at vi har måttet endre så mye. I mange posisjoner, ikke minst i midtforsvaret, gjør du færre feil jo bedre du kjenner partneren. Med mer trygghet blir det sikrere forsvarsspill, konstaterer han.

Situasjonen har ikke blitt bedre av at det igjen har stokket seg for spissene. Måltørken fra i vår og sommer har kommet tilbake. Denne sesongen har Rosenborg vært eliteserielaget som sløste flest sjanser samtidig som de har vært snillest mot motstanderne, som til tross for få sjanser har scoret mange mål.

- Hva bekymrer deg mest? Forsvaret eller angrepet?

- Vi må ha fokus på alle ting, vi kan ikke bare ha fokus på én ting. Fotball er komplett, man må være god både defensivt og offensivt, svarer Erik Hamrén.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Stopperbyttene ødelegger» i forumet! Diskutér «- Stopperbyttene ødelegger» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb