English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Traoré bytter landslag
Skrevet av Thomas Myren, 6. oktober 2008, 13:38

Abdou Traoré bestemte seg i vår for å spille for Elfenbenskysten. Nå har han skiftet mening, og velger i stedet Burkina Faso.

- Jeg innser at konkurransen er for hard på Elfenbenskysten. Jeg er født og oppvokst der, men har alltid hatt pass både i Burkina Faso og Elfenbenskysten, sier Traoré til rbk.no.

Begge foreldrene hans kommer fra Burkina Faso, og Traoré valgte å utsette valg av landslag til i vår. På grunn av mulighetene for OL-deltakelse, valgte han Elfenbenskysten og ble i juni belønnet med plass i troppen til kvalifiseringskampene til afrikamesterskapet.

Det ble med én kamp på benken og tre kamper på tribunen mens OL glapp på grunn av skade. Derfor står han fortsatt fritt til å bytte landslag, og tar altså samme beslutning som Yssouf Koné tidligere har tatt.

Allerede i morgen reiser han på samling, og søndag spiller Burkina Faso borte mot Burundi. De leder gruppe 9 med tre poeng foran Tunisia, og er med målforskjellen 11-4 i praksis sikret gruppeseier.

De tolv gruppevinnerne samt de åtte beste toerne går videre til mellomspillet neste år.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Traoré bytter landslag» i forumet! Diskutér «Traoré bytter landslag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb