English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Dorsin avgjør framtida
Skrevet av Thomas Myren, 27. august 2008, 16:05

Mikael Dorsin hevder ikke å ha bestemt seg, men det meste tyder på at han vender tilbake til Rosenborg.- Jeg har vel fram til i helga på å bestemme meg, så jeg har vel god tid? gliser Dorsin til rbkweb.no.

Venstrebacken ønsket i utgangspunktet å finne en annen klubb da alt skar seg med Cluj, men FK Moskva er det eneste kjente alternativet til Rosenborg han har hatt. Tilbudet fra russerne ble avvist etter et besøk i juli.

- Det er ingen som vet hva som fins av alternativer utenom meg, så det er ingen vits å spekulere. Vi får hva som hender. Det må jo løse seg de nærmeste dagene, sier 27-åringen, som har trent med RBK både før og etter EM.

Roy Miller blir meniskoperert i dag - ute i to måneder, og Rosenborg har behov for erstatter sjøl om både Roar Strand og Andreas Nordvik har greid seg bra i posisjonen. Dorsin kan være klar allerede til Vålerenga-kampen på søndag.

- Det håper jeg virkelig, sier Erik Hamrén.

- Hva kan Micke bidra med?

- Det får vi prate om om det blir klart. Enn så lenge er ingenting klart, sier RBK-treneren.

Dorsin forlot Rosenborg gratis som Bosman-spiller i januar, men blir en relativ dyr mann å hente tilbake. Spilleren har tre år igjen av kontrakten med Cluj, og krever trolig en solid sluttpakke for å si fra seg årslønna på rundt tre millioner. Trolig vil rumenerne kreve at en ny klubb betaler hele denne sluttpakken gjennom en overgangssum som går rett i lomma på Dorsin.

- Det skal ikke bli noen flere problemer med Cluj, håper jeg. Jeg har fått en avtale med klare regler, så alt skal være klart, forklarer Dorsin.

Lidingö-karen er fra ekte Djurgården-land i Stockholm, og vokste opp i klubben. RBK har likevel ikke brukt ham som ekspert foran kvalifiseringskampene.

- Jeg tror jeg kan mer om Djurgården enn Dorsin. Det er mange år siden han var i Djurgården, så det er ikke mange spillere han kjenner der lenger, smiler Hamrén.

- Jeg følger dem, og håper det går bra for dem, men har ikke lenger kontroll over spillerne og sånn, innrømmer Mikael Dorsin, som for ordens skyld heier på RBK torsdag kveld.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Dorsin avgjør framtida» i forumet! Diskutér «Dorsin avgjør framtida» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb