English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Dorsin velger Italia?
Skrevet av Thomas Myren, 31. juli 2008, 15:24

Cluj-oppholdet til Mikael Dorsin er trolig over bare etter et halvt år. Det blir spekulert i retur til Rosenborg, men landslagsspilleren ønsker å fortsette karrieren på kontinentet.- Vi holder på å finne en løsning til ham. Det fantes italienske klubber som var interesserte i ham innen han gikk til Cluj, fortalte agent Per Jonsson til Eurosport tidligere i juli.

Napoli er trolig en av disse.

- Italia skulle passe ham som hånd i hanske. Han liker maten og sånn, sier Jonsson.

FK Moskva er allerede blitt enig med Cluj om en overgangssum, og Dorsin har besøkt klubben. Hovedstadslaget ble nummer fire i Russland i fjor, og har i dette årtusenet brukt å ende omtrent der på tabellen. I år er situasjonen en annen, og klubben kjemper mot nedrykk til tross for at de i august debuterer i UEFA-cupen.

- Klubben har lagt inn et bud og vil ha Micke, men lengre enn det har vi ikke kommet. Det er mulig klubben kan være rett for ham, men akkurat nå jobber vi med med andre alternativ, sier Jonsson.

Mens Lars Hirschfeld spilte fast til han ble skadet på tampen av sesongen, ble Mikael Dorsin tidlig vraket da Cluj kjempet for sitt første seriegull i vår. Han ble etter hvert frosset ut, og har valgt å pleie formen på Rosenborg-treninger både før og etter EM-sluttspillet med Sverige.

Til tross for at samboeren er fra Trondheim og at datteren født på St. Olav er trønder god som noen, er RBK trolig ikke førstevalget. Både Dorsin og Rosenborg har prestisje å forsvare etter at partene ikke ble enige om ny kontrakt i fjor. Dessuten ønsker trolig RBK å gi Roy Miller mer tid etter overgangen fra Bodø/Glimt på totalt seks millioner kroner.

Dorsin skal ha en prislapp på 800 000 euro eller 6,4 millioner kroner.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Dorsin velger Italia?» i forumet! Diskutér «Dorsin velger Italia?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb