English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tettey: - Jeg er ingen ving
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 26. april 2008, 22:33

Alexander Tettey vil heller spille i en posisjon mer sentralt i banen.

Nok en gang spilte Rosenborg med spillere som trives best sentralt som breddeholdere. Og nok en gang resulterte dette i at spillet tidvis ble veldig trangt. Alexander Tettey startet ytterst på midtbanen men ble flyttet inn sentralt etter pause. Ingen av omgangene kan sies å ha vært spesielt gode. Noe Tettey selv også innrømmer.

- Jeg er ingen ving. Rett og slett. I første omgang var jeg knapt med i spillet og klarte ikke å bidra noe særlig fra min posisjon, fortalte Tettey som innrømte at egen prestasjon ikke bedret seg nevneverdig i andre omgang.

Demidov gikk tom etter pause
Heller ikke Vadim Demidor fremsto som like god som i de foregående kampene på midtbanen i dag. Spesielt i andre omgang var spilleren anonym.

- Jeg var helt ferdig etter pause i dag. Beina var tunge som bly. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg var helt ferdig, sa Demidov selv som innrømmet at man ikke fortjente poeng etter dagens prestasjon.

- I dag var vi dårlige, og fortjente ikke poeng. Dette er for dårlig, meddelte en svært skuffet spiller.

Innbytter Øyvind Storflor kom inn da man la om formasjonen. Uten at det hjalp veldig.

- Jeg vet rett og slett ikke hvorfor vi var så dårlige i dag. Vi får sette oss ned og finne ut av det på mandag, sa innbytteren som bommet på ballen da han hadde sin sjanse mot slutten av kampen.

- Jeg kom rundt keeper, men var ute av balanse og vinkelen var ganske dårlig så det ble vrient, avsluttet Storflor til rbkweb.no.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tettey: - Jeg er ingen ving» i forumet! Diskutér «Tettey: - Jeg er ingen ving» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb