English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Justerte uten resultat
Skrevet av Thomas Myren, 26. april 2008, 21:37

Det vil seg ikke for Rosenborg så langt denne sesongen. Mot Tromsø var det spesielt midtbanen som sviktet.

- Situasjonen er trasig. Det var en jevn kamp, men vi taper igjen hjemme. Jeg er veldig skuffa, sa Trond Henriksen etter 0-1-tapet for Tromsø.

Han forsøkte seg med en nykomponert, flat midtbane med Sapara, Skjelbred, Demidov og Tettey. Spesielt sistnevnte sleit ute til venstre.

- Vi forsøkte å justere uten at det funket. Vi prøvde Tettey sentralt etter pause fordi han var ubekvem på kanten. Deretter la vi om til 4-3-3, men vi var fortsatt for trange på midtbanen. Vi splittet ikke nok når vi hadde ballen.

- Dermed ble det ikke enkelt å spille ballen i medløp. I stedet slo vi mye langt. Backfireren ble hengende igjen, og mellomrommet ble for stort. Tromsø fikkk plukket opp alt for mange baller fordi avstandene ble for store mellom forsvaret og midtbanen vår, sa Rosenborg-treneren.

På forhånd var forventningene store til Marek Sapara og Steffen Iversen, som begge returnerte etter en måned ute med skader.

- Vi skapte en del innlegg i 1. omgang med Marek og Steffen, men de var verken bedre eller dårligere enn de andre, avsluttet Trond Henriksen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Justerte uten resultat» i forumet! Diskutér «Justerte uten resultat» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb