English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Lyst til å vinne gull
Skrevet av Thomas Myren, 11. november 2007, 18:29

Vadim Demidov er svært nær en overgang fra Hønefoss til Rosenborg.

RBK vurderer Demidov (22.10.07)


Født: 10.10.1986
Høyde/vekt: 186 cm / 80 kg
Posisjon: forsvar og midtbane
Klubb: Hønefoss
Tidl. klubber: Runar, Sandefjord, Fram Larvik, Manglerud Star
Seriekamper/-mål 2007: 26/0
U21-landskamper: 8
- Jeg har fått lov av Hønefoss å gå i kontraktsforhandlinger, og skal i møte med Rosenborg når de kommer hjem fra Valencia, bekrefter Demidov overfor rbkweb.no.

RBK-troppen avslutter allerede mandag treningsleiren i Spania, og dermed er en overgang rett rundt hjørnet for U21-landslagsspilleren.

- Hønefoss er innstilt på å selge meg. Jeg vet ikke helt hvordan dialogen er mellom klubbene, fordi det er Hønefoss som styrer det meste, forteller Demidov, som er født i Russland, men som liten flyttet sammen med familien til Norge fordi pappa Sergej skulle spille håndball.

Rosenborg har konkurranse fra en annen eliteserieklubb, som også har lagt inn bud. Det er uklart om det dreier seg om Strømsgodset eller Aalesund. Tromsø har også vist interesse, men har ikke lagt inn bud.

Sjøl er spilleren likevel klar på at han ønsker seg til RBK, som har forespeilet ham en plass som indreløper fordi Abdou Traore blir skjøvet ned som venstreback.

- Det er andre klubber inne i bildet, men jeg har alltid sagt at Rosenborg er mest interessant. Det er en stor klubb. Jeg har lyst til å vinne noe neste år, og der er det bra muligheter for det. Det er dessuten tre fra landslaget som spiller der, sier Demidov, og sikter til Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred og Andreas Nordvik.

Også U21-landslagskapteinen kan i løpet av neste uke bli klar for Rosenborg: Tore Reginiussen skal i likhet med Demidov være lysten på å flytte til Trondheim, og Tromsø skal være villige til å selge den talentfulle midtstopperen sin. Fra før er det så godt som klart at John Anders Bjørkøy blir hentet fra Fredrikstad.

Ettersom Demidov tidligere også har spilt midtstopper, begynner både forsvaret og midtbanen å bli godt forspente. En ving som kan brukes på begge sider skal nå stå øverst på handelista til Rosenborg. I den forbindelse er Erik Huseklepp (Brann) og Lars Iver Strand (Tromsø) brennheite.

Hva syns du om en overgang for Demidov? Diskutér i forumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Lyst til å vinne gull» i forumet! Diskutér «- Lyst til å vinne gull» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb