English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lago ferdig i RBK
Skrevet av Thomas Myren, 5. november 2007, 09:22

Alejandro Lago får ikke fornyet arbeidstillatelsen, og reiser hjem til Uruguay.

Etter å ha spilt fattige ni av 37 mulige kamper i år er midtstopperen langt unna å greie kravet fra fotballforbundet om å spille halvparten av de obligatoriske kampene.

- Lago vært usedvanlig profesjonell. Det er få som har lagt ned en så stor innsats i 2. divisjon. Det har vært imponerende, vi snakker tross alt om en spiller som har vært på landslaget til Uruguay, sier Knut Torbjørn Eggen til rbk.no.

Etter å ha vært utleid til gamleklubben Bella Vista og IFK Göteborg i fjor, ble Lago hentet tilbake til Trondheim før sesongen. Han har blitt et offer for regelen om at bare tre spillere fra land utenfor EØS-området kan brukes i kamp, og har som oftest måttet nøye seg med tribunen i hard konkurranse med de tre afrikanerne.

- Det er trist å forlate klubben uten å få vist hva jeg kan, men jeg gleder meg til å komme hjem til familie og venner, sier Lago, som allerede i dag reiser hjem til Uruguay.

Han har kontrakt ut 2008, men RBK arbeider med å finne en ny klubb til ham. Lago spilte totalt 21 kamper for RBK, og vil spesielt bli husket for to strålende kamper mot Steaua Bucuresti i kvalifiseringa til Champions League høsten 2005.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lago ferdig i RBK» i forumet! Diskutér «Lago ferdig i RBK» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb