English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Bygg ut stadion!
Skrevet av Thomas Myren, 28. oktober 2007, 21:55

Vidar Riseth er mektig imponert over at Rosenborg har satt tilskuerrekord seks sesonger på rad. Nå etterlyser han iverksetting av planene om å bygge ut Lerkendal.


GJENBYGDE HJØRNER: Bedre atmosfære, større tilskuerkapasitet.

Alle illustrasjon: Selberg Arkitektkontor

Avgjør stadionframtida i 2008 (07.02.07)

I løpet av de nærmeste månedene vil RBK avgjøre om de fire åpne hjørnene skal bygges igjen. Det vil øke tilskuerkapasiteten med rundt 4000.

- Nå må de tette igjen hullene slik at det blir et "ekte" stadion, som vi spillerne gjerne vil ha. I stedet for storskjermer vil vi ha det tett hele veien rundt slik at stemninga blir enda bedre, sier Riseth.

Inntil videre har Lerkendal kapasitet på 21 850 ved seriekamper, og det har vært smekkfullt ved flere kamper i år. De 13 hjemmekampene ga et tilskuersnitt på imponerende 19 903.

Publikum har strømmet til Rosenborg-kampene etter ombygginga av stadion, og snittet har økt med nesten 8000 fra 12 000 i 2001:Sjøl om den magiske 20 000-grensa ikke ble brutt i år, beviste de trofaste supporterne at man ikke svikter laget i en ustabil sesong.

- Det er helt enestående. Målsetninga Rosenborg har satt seg, viser seg å holde. Om et par år satser vi på 25 000 i snitt, smiler Vidar Riseth.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Bygg ut stadion!» i forumet! Diskutér «- Bygg ut stadion!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb