English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lillestrøm - Rosenborg 4-1
Skrevet av Thomas Myren, 21. oktober 2007, 22:02

Halmstrået om å blande seg inn i medaljekampen forsvant i kveld, og Rosenborg må i stedet håpe på femteplass.


DÅRLIG START: Pål Steffen Andresen header inn 1-0, og "festen" var i gang.

Foto: Thomas Karlsen

Tørum trekker seg?
Bilder fra Lillestrøm - Rosenborg


Åtte innsluppede mål på de to siste bortekampene i Fredrikstad og Lillestrøm er rett og slett langt under pari! Igjen tapte RBK de avgjørende duellene foran eget mål, og bortemarerittet fortsetter.

- Vi gir bort baklengsmål som er så billige at det nesten ikke er til å tro. Vi har god kontroll, men lager frispark, markerer dårlig og har for store avstander inne i boksen. Da sitter man igjen med et endelig resultat og en dårlig følelse, slo Knut Tørum fast overfor TV2.

Lillestrøm-keeper Otto Fredrikson ga bort den første store sjansen da han glapp en corner, men Roar Strand fikk ikke satt ballen i mål. Kapteinen og Øyvind Storflor sleit med utallige ballmist på høyresida, og må ta på seg en del av ansvaret for RBK sleit med å få til ordentlig angrepsspill.

I stedet tok Lillestrøm ledelsen på sin første sjanse, da Pål Steffen Andresen ved bakerste stolpe enkelt fikk heade inn et frispark fra høyre etter at Yssouf Kone hadde sluppet markeringa.

Kone rettet opp tabben ti minutter senere, da han fikk sjansen fra straffemerket etter at Espen Søgård med hånda hadde stoppet et innlegg fra Per Ciljan Skjelbred. Like etterpå skulle Rosenborg ha hatt nok et straffespark: Frode Kippe brukte underarma aktivt for å få ballen forbi Storflor, men dommer Tom Henning Øvrebø så ikke situasjonen.

Dette var kampen da spillerne fikk revansjere seg, og like før pause var det Søgård sin tur: Han fikk altfor stort rom mellom stopperne Basma og Riseth, og kunne enkelt vende opp på 16-meteren og score.

2. omgang begynte med nok en forsvarstabbe: Mikael Dorsin klarerte først et innlegg rett i en motstander, men gjenvant ballen. Helt umotivert la han den så til rette på gullfat for Simen Brenne, som takket for gaven med å skru ballen opp i motsatte kryss.

Rosenborg sleit kraftig med å få til noe spill etter 3-1-scoringa, men fikk sjansen til å komme inn i kampen igjen etter at en nydelig Skjelbred-kontring hadde endt med at Mikael Dorsin ble dyttet bort av Andresen foran mål. Igjen tok Kone bare et par skritts fart, men skuddet gikk rett på keeper som reddet enkelt.

Da gikk lufta helt ut av RBK. Aftenen ble avsluttet med at innbytter Fredrik Stoor rotet bort ballen til Magnus Myklebust, som fikk fritt leide før han klinket den forbi Lars Hirschfeld.

Rosenborg blir dermed værende på sjetteplass med bare mulighet for å gå forbi Tromsø, som ligger to poeng foran. En femteplass vil gi mulighet for Intertoto-cup om Lillestrøm vinner cupen.

PS! Miika Koppinen ble vraket fordi han fredag takket nei til ny kontrakt.

Kampfakta

Lillestrøm4-1ROSENBORG
Pål Steffen Andresen 24
Espen Søgård 45
Simen Brenne 49
Magnus Myklebust 78
Yssouf Kone str. 36

Søndag 21. oktober 2007 20:00
Tippeliga, Åråsen stadion, Lillestrøm
10 001 tilskuere

Rosenborg [4-3-3]
Lars Hirschfeld - Roar Strand (Fredrik Stoor 75), Christer Basma, Vidar Riseth, Mikael Dorsin - Marek Sapara, Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred - Øyvind Storflor, Yssouf Kone, Abdou Traore (Didier Konan 68)

Gult kort RBK: ingen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lillestrøm - Rosenborg 4-1» i forumet! Diskutér «Lillestrøm - Rosenborg 4-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb