English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2023
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- God og positiv dialog
Skrevet av Thomas Myren, 16. mars 2007, 09:56

En av de siste store arbeidsoppgavene til Rune Bratseth før han slutter som sportsdirektør, er å forlenge kontraktene med noen av de største spillerprofilene til Rosenborg.

Alexander Lund Hansen har allerede forlenget kontrakten sin til ut 2009, men fortsatt er det hele ni spillere som bare er bundet til Lerkendal fram til nyttår.

Daniel Braaten har som kjent allerede bestemt seg for ikke å forlenge sin avtale, og det kan være aktuelt med salg allerede i sommer. Samtalene med Per Ciljan Skjelbred, Mikael Dorsin og Miika Koppinen på fortsatt.

- Det er disse tre vi i første omgang vil forlenge med, og vi er i dialog - god dialog, sier Rune Bratseth til rbkweb.no.

Den avtroppende sportsdirektøren har stor tro på at de tre kontraktene er forlenget i løpet av kort tid. Framtida til Christer Basma, Bjørn Tore Kvarme, Andreas Nordvik og Ståle Stensaas forblir derimot usikker. RBK har ikke bestemt seg om disse skal få nye avtaler. Det er fortsatt usikkert når avgjørelsen blir tatt.

- Det får vi se på. Vi har snakket om i "sommer, begynnelsen av høsten". Jeg vil ikke fastslå noe bestemt tidspunkt fordi jeg har ikke denne jobben lenger da, sier Bratseth.

I bakgrunnen lurer Roar Strand. Lagkapteinen har siden tidlig i årtusenet foran hver sesong sagt at han skal legge opp, for så å ombestemme seg. Oppsigelsen er muntlig framført også i vinter.

- Jeg syns ikke Roar skal bestemme seg før sesongen er ferdig. Han har i fem år skrevet nye ettårsavtaler, og er fortsatt like god, smiler Bratseth.

PS! Steffen Mathisen var hospitant i A-stallen i fjor, og har seniorkontrakt ut året. Hans videre skjebne i RBK avgjøres til høsten, men det faktum at han ikke lenger trener med førstelaget, betyr at framtida er usikker.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- God og positiv dialog» i forumet! Diskutér «- God og positiv dialog» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2023 RBKweb