Utskrift fra rbkweb.no

Viborg - Rosenborg 1-4
Skrevet av Thomas Myren, 4. mars 2007, 15:16

Abdoulrazak Traore ble på kort varsel kastet inn på laget, og vartet opp med storspill.

18-åringen fra Elfenbenskysten var egentlig plassert på benken, men fikk sjansen som venstreving, da en syk Steffen Iversen kastet inn håndkledet.

Etter den dårlige vinteren har det endelig begynt å løsne for Rosenborg, som i dag feiet over Robbie Russell og kompani. Nevnte Traore fikk æren av å sette inn to første målene. Begge scoringene kom etter innlegg fra Øyvind Storflor, som Abdoul henholdsvis satte foten og hodet på.

RBK hadde solid grep på Viborg, som ligger som nummer 9 av 12 lag etter halvspilt Superliga. Blant annet kunne Traore ha scoret både ett og to mål til før pause.

- Jeg fikk mange baller å jobbe med, og gode innlegg fra Øyvind Storflor. Det var artig i dag. Min beste kamp i RBK-trøya. Nå håper jeg på flere sjanser til å starte framover, sa Traore til Adressa.

I 2. omgang hjalp den svenske landslagskeeperen John Alvbåge til med å øke til 0-3, da han rygget inn i eget mål etter å ha fanget en corner. Den solide ledelsen gjorde at Rosenborg ikke lenger var like hissige framover, men like fullt kom det enda et mål, da Marek Sapara satte inn et straffespark etter en dansk hands.

Viborg reduserte i sluttminuttene, da Fredrik Stoor forårsaket en unødvendig straffe, men da var kampen for lengst avgjort.

PS! Treningskampen ble spilt i Vildbjerg, like ved Herning.
PPS! Solli, Kone, Braaten og Kvarme var alle skadet.