English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Bytter Eguren mot Stoor
Skrevet av Thomas Myren, 21. november 2006, 11:41

Rosenborg og Hammarby skal være enige om at Fredrik Stoor bytter klubb. RBK håper å kunne "delfinansiere" kjøpet ved hjelp av Sebastian Eguren.

- Rosenborg mest interessant (15.11.06)
- RBK vil kjøpe Stoor (09.11.06)


Født: 28.02.1984
Høyde/vekt: 183 cm / 79 kg
Posisjon: forsvar
Klubb: Hammarby
Tidl. klubber: Kärrtorp, Skogås/Trångsund
Seriekamper/-mål 2006: 23/1
Seriekamper/-mål totalt: 50/2
U21-landskamper: 13
Ifølge svensk TV4 er klubbene bortimot enige om en overgang for den talentfulle høyrebacken, som de siste årene har vært fast på U21-landslaget.

RBK skal ha vært villig til å betale opp mot ti millioner svenske kroner for Stoor, men ønsker at en permanent overgang for utleide Eguren skal inngå i avtalen. Spørsmålet er bare hvor mye midtbanespilleren fra Uruguay er verdt.

I sommer forhandlet Hammarby seg fram til en kjøpsopsjon på 2,5 millioner kroner, men RBK mener Eguren er verdt mer etter den suksessfulle høsten i Sverige. Rosenborgs "gode kort" i de pågående forhandlingene skal være at Hammarby ikke rakk å benytte seg av opsjonen innen tidsfristen, som sannsynligvis var 15. november.

Det er for øvrig fortsatt usikkert hva som skjer med Alejandro Lago. IFK Göteborg er tilsynelatende avventende når det gjelder å benytte seg av sin opsjon på kjøp.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Bytter Eguren mot Stoor» i forumet! Diskutér «- Bytter Eguren mot Stoor» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb