English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Steinkjer 4-0
Skrevet av Thomas Myren, 13. juni 2001, 00:00Espen Johnsen fikk sin A-lagsdebut for Rosenborg i andre runde-kampen mot Steinkjer på Lerkendal.

U21-landslagskeeperen har måttet vente lenge på sin A-lagsdebut, men da han fikk sjansen fikk han i alle fall vist seg fram fra en positiv side. Espen Johnsen klarte å holde nullen, men det skal sies at han heller ikke hadde så mye å rydde opp i.

Nils Arne Eggen og Ola By Rise sparte en del spillere i cupkampen mot nord-trønderne. Flere unggutter fikk prøvd seg, og i tillegg til Johnsen debuterte også Joakim Eriksen i den svart-hvite trøya, etter å ha blitt tatt opp i A-stallen tidligere samme (!) dag. I tillegg spilte Mads Skjærvold fra start.

- Av ungguttene er det bare Mads som får godkjent. Han er en interessant mann for førsteelleveren, men det betyr ikke at de andre ikke har muligheten. De som fikk prøve seg i dag spiller jo mot Steinkjer i 2. divisjon (for RBK 2), derfor er jeg overrasket over at de ikke trøkket til mer, men de var kanskje preget av at de fikk prøve seg på A-laget, sa Nils Arne Eggen til Adressa.

Eggen savnet for øvrig trøkk i det offensive duellspillet mot Steinkjer. Nord-trønderne hadde flere sterke karer som ga alt og mer til i duellene. Det fikk også RBK-kaptein Erik Hoftun erfare. Hoftun fikk en smell og ble byttet ut ved pause. Heldigvis blir han klar til lørdagens kamp mot Lillestrøm.

- Jeg er klar til Lillestrøm-kampen, forsikret "skipper" Hoftun.

Kampfakta

ROSENBORG4-0Steinkjer
Harald Brattbakk 11
Frode Johnsen 25, 31
Morten Knutsen 34
  

Onsdag 13. juni 2001
NM 2. runde, Lerkendal stadion
1009 tilskuere

Rosenborg [4-3-3]
Espen Johnsen - Lars Blixt, Tor Trondsen, Erik Hoftun (Bent Inge Johnsen 46), Ståle Stensaas - Christer George (Jarle Steinsland 61), Fredrik Winsnes, Mads Skjærvold - Harald Brattbakk, Frode Johnsen (Joakim Eriksen 68), Morten Knutsen

Gult kort RBK: Harald Brattbakk


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Steinkjer 4-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Steinkjer 4-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb