English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ørjan gleder seg
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 4. juni 2006, 20:09

Midtbaneveteranen ser fram til å spille fra start mot Brann.

v


Som forventet gjør Rosenborg flere endringer på laget fra sist kamp mot HamKam. Dagens trening viste at Frode Johnsen får sjansen som midtspiss, og at Øyvind Storflor og Jan Gunnar Solli bekler de to vingposisjonene. På midtbanen kommer Per Ciljan Skjelbred inn som indreløper igjen, mens Ørjan Berg får sjansen til å overbevise i den sentrale midtbanerollen. En sjanse eleganten Berg har ventet på lenge, og nå gleder han seg stort til kampen mot Brann.

- Det er en toppkamp som jeg gleder meg stort til å spille. Det blir viktig for meg å spille sikkert og stødig som et balansepunkt sentralt for laget, kommenterer Ørjan til rbkweb.no etter søndagens trening.

Veteranen er fullstendig klar over at dette kan være hans siste Tippeliga-kamp som RBK-spiller; framtida hans på Lerkendal blir avgjort kommende uke.

- Akkurat nå prøver jeg og ikke tenke på det. Kampen i morgen er det eneste fokuset mitt, poengterer Berg, som samtidig fremholder at det er en revansjelyst innad i spillergruppa etter fadesen sist mot HamKam.

Også Per-Mathias Høgmo fremholder den gode driven som har vært i spillergruppa den siste uka. Treneren gleder seg til kampen, og har stor tro på at man vil gjøre en god kamp.

- Vi har hatt noen dårlige opplevelser nå i det siste, så i morgen blir det svært viktig for oss å gjøre en god prestasjon. Gjør vi en god prestasjon, er sjansen stor for poeng. Og vi har stor tro på at vi vil gjøre en god prestasjon mot Brann, sier Høgmo til rbkweb.no.

Yssouf Kone er tilbake etter strekkskaden, og sitter på benken i morgen. Det samme gjør Steffen Iversen, som har slitt med omgangssyke denne uka, men som trente for fullt i dag. Daniel Braaten deltok også på dagens trening, men Høgmo velger å la Braaten hvile frem til høstsesongen starter og utelater dermed Daniel fra troppen.

- Daniel kunne kanskje ha spilt, men vi velger å være på den trygge siden å la han hvile til høstsesongen, forteller Høgmo.

Sannsynlig RBK-lag:

Lars Hirschfeld

Christer Basma - Bjørn Tore Kvarme - Vidar Riseth - Mikael Dorsin

Roar Strand - Ørjan Berg - Per Ciljan Skjelbred

Jan Gunnar Solli - Frode Johnsen - Øyvind Storflor


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ørjan gleder seg» i forumet! Diskutér «Ørjan gleder seg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb