English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Odd 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 16. mai 2006, 19:55

Det vil seg ikke for RBK, som til tross for enormt overtak i banespillet igjen måtte se viktige poeng glippe.


BARE NESTEN: Det nærmeste RBK kom et seiersmål: Johnsen header en corner, som Tommy Svindal Larsen (nr. 7) redder på streken.

Foto: Thomas Karlsen

Ett poeng ikke bra nok
Trodde Hirschfeld tok den
- Ni poeng ingen umulighet
Bilder fra Rosenborg - Odd


Som så ofte før manglet Rosenborg den nødvendige presisjonen i pasningsspillet, innleggene og avslutningene. Jan Gunnar Solli sleit med å få til fart i ballfordelinga, mens spissene sleit med å få ballen i nettmaskene.

RBK tok som ventet tak i kampen foran smekkfulle tribuner, og hadde flere store sjanser i åpningsminuttene. Blant annet valgte Steffen Iversen på seks meters hold å sentre til Thorstein Helstad da keeper Rune Jarstein var utspilt. I tillegg brukte Tommy Svindal Larsen hånda til å stoppe et skuddforsøk fra Øyvind Storflor.

I stedet fikk Odd mål på noe som egentlig ikke skulle ha vært en skikkelig målsjanse. Olof Hvidén-Watson, som prøvespilte for RBK i 2002, slo frispark fra borte ved innbytterbenken til RBK. Ballen gikk i en høy bue før den spratt på femmeteren og inn i krysset. Lars Hirschfeld fikk en hånd på ballen, og burde absolutt ha greid å avverge.

Etter scoringa la telemarkingene seg tilbake i banen. Det skapte problemer for Rosenborg. Ballen gikk som sagt for seint, og presisjonen manglet. Heldigvis fikk hjemmelaget straffespark før frustasjonen spredte seg for alvor; Frode Johnsen ble revet ned av verdalingen Trond Viggo Toresen. Steffen Iversen satte ballen sikkert i mål fra ellevemetersmerket.

Baklengsmålet fikk Odd til å bli om mulig enda mer forsiktige, og RBK fikk trille mye ball resten av kampen uten at det ble noen uttelling. Sluttspurten ble satt inn det siste kvarteret, og Frode Johnsen var den som kom nærmest et seiersmål med en heading som ble reddet på streken. Han hadde også flere andre muligheter, men var ikke dyktig nok med pannebrasken.

Odd re av stormen, og er fortsatt ubeseiret i år. For RBK var dette den femte uavgjorte kampen på åtte forsøk. Det begynner å bli langt opp til serieleder Lillestrøm...

- Vi kommer godt ut, men får et mål i mot allikevel. Men vi fortsetter å male på og produserer sjanse på sjanse. Etter pause blir vi litt upresise og fantasiløse, men vi gjør en del bytter som bidrar til at vi produserer såpass med sjanser mot slutten av kampen at vi bør avgjøre til vår fordel. Vi har rett og slett litt uflaks som ikke vinner, mente Per-Mathias Høgmo.

PS! Mange sitteplasser ble gjort om til ståplasser i kveld, og dermed slapp hele 22 330 inn. Det er ny publikumsrekord etter utbygginga i 2001-02.

Kampfakta

ROSENBORG1-1Odd Grenland
Steffen Iversen str. 32 Olof Hvidén-Watson 12

Tirsdag 16. mai 2006 18:00
Tippeliga, Lerkendal stadion
22 330 tilskuere

Rosenborg [4-3-3]
Lars Hirschfeld - Christer Basma, Bjørn Tore Kvarme, Vidar Riseth, Mikael Dorsin (Ståle Stensaas 80) - Frode Johnsen, Jan Gunnar Solli, Per Ciljan Skjelbred - Øyvind Storflor, Steffen Iversen (Alexander Tettey 77), Thorstein Helstad (Daniel Braaten 62)

Gult kort RBK: ingen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Odd 1-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Odd 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb