English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Den nye drakta er klar
Skrevet av Thomas Myren, 2. april 2006, 16:25

Det nye arbeidsantrekket til spillerne er nå ferdigprodusert, og klar til bruk i seriepremieren mot Lillestrøm om ei uke.

2006-drakta forsinket (11.01.06)
Ny drakt til jul (30.11.05)


Foto: Rosenborg BK
Det har lenge vært klart at RBK i år skal spille i den nye Adidas-kreasjonen som blant annet Tyskland skal bruke i fotball-VM. Håpet var at draktene skulle være klare til bruk allerede ved nyttår, men lang produksjonstid gjorde at det hele har blitt utsatt til seriestart.

Derfor har RBK i vinter spilt med fjorårets drakt med "Narvesen" i stedet for "Rema 1000" på brystet. Reklamelogoen har hatt hvit bakgrunn med bokstaver og omriss i henholdsvis farger i treningskampene og svart i UEFA-cupen.

På den ferdige Tippeliga-drakta har den hvite, diskré bakgrunnen blitt byttet ut med den vanlige, knallblå som kjennetegner Narvesen-kioskene. Dette til tross for at RBK i fjor høst bortimot lovet svart logo.

- Årsaken er rett og slett at markedet er villig til å betale mer for fargede logoer. Vi er avhengige av inntekter til den sportslige satsninga, og for å maksimere disse inntektene blir det farger på drakta. Narvesen-logoen er i det minste finere enn den vi først lanserte i høst, har salgs- og markedsdirektør Erik Espeseth i RBK tidligere uttalt.

På skuldrene har den nye "propellen" til Telenor dukket opp, også denne i blå. Bygger'n har som i fjor tatt plass i halsgropa, mens Fokus Bank og Shell har samme plassering som i de siste femten årene på rygg, shorts og strømper.

Den nye trøya vil bli lagt ut for salg i forbindelse med avsparksarrangementet til RBK tirsdag kveld.

Hva synes du om 2006-drakta? Si din mening i forumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Den nye drakta er klar» i forumet! Diskutér «Den nye drakta er klar» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb