English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg kjøper Abrahallen
Skrevet av Thomas Myren, 10. mai 2001, 09:04I årevis har Rosenborg trent i Abrahallen om vintrene. Nå kjøper RBK like godt hele storhallen.

Rosenborg har gradvis kjøpt opp aksjer i storhallen på Malvik. For å få 100 prosent eierskap, legger Rosenborg nå flere millioner kroner på bordet. I dag har hallen en verdi på 20 millioner kroner.

Det medfører ingen umiddelbare endringer i driften, og hallen skal fortsatt hete Abrahallen som en gest til Jens Bratgjerd som i sin tid gjorde byggingen mulig ved å legge syv millioner kroner i potten.

- Det Bratgjerd gjorde var enestående. Jeg har ikke sett maken til snill investor. Derfor skal hallen beholde navnet som en takk for hjelpen, sier Rosenborg-formann Knut Skoglund til Adressa.

Rosenborg er glade for å nå eie fotballhallen som de har benyttet seg mye av.

- Det er en av de mest brukte hallene i Norge, og den beste etter at vi skiftet dekke, fastslår Skoglund entusiastisk.

Men noen god butikk vil det ikke bli for Rosenborg. Driften av hallen går i underskudd, og klubben vil komme til å gi bort mye gratis treningstid til de lokale klubbene. Bare i år får alle Trøndelags fem 2. divisjonslag samt 1. divisjonslaget Byåsen gratis treningstid tilsvarende 50 000 kroner av halleier Rosenborg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg kjøper Abrahallen» i forumet! Diskutér «Rosenborg kjøper Abrahallen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb