English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lago og Eguren ikke til Brann
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 8. februar 2006, 22:03

Alejandro Lago og Sebastián Eguren blir likevel ikke leid ut til Brann denne sesongen.

Lago og Eguren til Brann (31.01.06)

I forrige uke ble uruguayanerne presentert for pressen i Bergen, men nå har de to RBK-spillerne ombestemt seg: De ønsker ikke å bli leid ut til de helrøde.

- I løpet av denne tiden har nok agenten snakket mye med dem. For plutselig dukket det opp andre alternativer. Da fikk jeg en dårlig følelse. Dette ga jeg beskjed om da jeg snakket med Rosenborg i dag. Jeg spurte om «hva er det som skjer her? Ønsker de ikke seg til Brann likevel?» sier sportslig leder i Brann, Per Ove Ludvigsen, til Bergens Tidende.

Uavhengig av tverrvendingen til spillerne har Brann, RBK og UDI den siste uka vært i tett dialog. Papirmølla rundt de planlagte overgangene var nemlig større enn først antatt.

- Vi har lenge vært enige om en leieavtale. Men det viste seg at det var ikke bare for Rosenborg å leie spillerne ut til oss på normalt vis. Fotballforbundet har andre regler for spillere som ikke kommer fra EØS-tilknyttede land, så vi ble pålagt å overta arbeidsgiveransvaret også. Dette har vi diskutert med Rosenborg i noen dager nå, sier Ludvigsen.

Oppdatering 09.02.06:
Den forholdsvis nye FIFA-regelen om maksimalt to klubber per år for en spiller skal ha vært en viktig årsak til at overgangene strandet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lago og Eguren ikke til Brann» i forumet! Diskutér «Lago og Eguren ikke til Brann» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb