English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Winsnes klar for Aalborg
Skrevet av Thomas Myren, 10. desember 2005, 16:46

Lørdag ble det klart at Fredrik Winsnes forlater Lerkendal. Den erfarne midtbanespilleren har skrevet under en treårskontrakt med danske Aalborg.

Winsnes velger Aalborg (07.12.2005)

Forventningene til RBK-spilleren er store etter at etter landsmenn som Thomas Gill, Petter Belsvik, Ståle Solbakken, Frank Strandli, Totto Dahlum, Bård Borgersen og Trond Andersen alle har prestert godt i klubben som i øyeblikket ligger på 5. plass i dansk Superliga.

- Fredrik Winsnes er en særdeles kompetent og rutinert spiller, som kan bidra med mye i vår tropp. Jeg er utrolig glad for at vi har kunnet tiltrekke oss en spiller av Winsnes' kaliber, sier AaB-sportsdirektør Lynge Jacobsen til klubbens hjemmeside.

Det er ikke kjent hva Aalborg betaler for Winsnes, som hadde igjen ett år av kontrakten sin med RBK. Mye tyder likevel på at Rosenborg lar 30-åringen gå billig etter lang og tro tjeneste.

Trondhjemmeren debuterte sommeren 1997, og har siden blitt en av de mest rutinerte RBK-spillerne gjennom historien. Hans 173 seriekamper har brakt ham opp på 19. plass på lista over spillere med flest seriekamper for klubben. Totalt fikk Winsnes 274 opptredener i den hvite og svarte drakta etter i tillegg å ha spilt 58 europacupkamper, 34 NM-kamper samt 9 kamper i Royal League. Winsnes har også 12 landskamper.

Men nå skilles altså klubb og spiller. Den nyutdannede legen har for øvrig fått innvilget fem års utsettelse på den obligatoriske turnusperioden, som han er pålagt etter endte medisinstudier.

RBKweb ønsker Fredrik lykke til i Danmark!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Winsnes klar for Aalborg» i forumet! Diskutér «Winsnes klar for Aalborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb