English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Johnsen i FCK-samtaler
Skrevet av Thomas Myren, 6. april 2005, 08:10

Frode Johnsen krangler med Rosenborg om lengden på ny kontrakt. I går kveld var toppscoreren i hemmelige samtaler med FC København.

Kommentar: Svik
RBK forfølger saken


PÅ VEI BORT? Frode Johnsen og Dan Thomassen kan bli lagkamerater.
Foto: Royal League/Per Kjærbye
- Sjansen for at han velger en annen klubb er til stede, men vi vil gjerne beholde Frode og ha ham her i et par år til. Frode er en veldig god midtspiss, og har vist stigende form de siste kampene. Han er og vil være en veldig viktig spiller for Rosenborg, sa Per Joar Hansen til rbkweb.com i går.

Rosenborg vil altså beholde toppscoreren sin. Spørsmålet er bare om spilleren sjøl tenker å bli værende i Trondheim. Johnsen tilbrakte nemlig tirsdag kveld i Bergen på restaurant sammen med agent Stig Lillejord og FC København-sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm, skriver Bergens Tidende.

Samtalen var hemmelig, så hemmelig at ikke engang RBK visste om den, og dermed også ulovlig ettersom overgangsreglene til FIFA slår fast at spillerens nåværende klubb skal være informert før samtaler om en eventuell overgang begynner.

Derfor kan FCK sannsynligvis vente seg en saftig bot fra FIFA, slik som Borussia Dortmund fikk etter overgangsskandalen til Jan Derek Sørensen i 2000.

Niels-Christian Holmstrøm likte for øvrig svært lite at møtet med Frode Johnsen ble avslørt, og skal ha gått til fysisk angrep på fotografen til Bergens Tidende, som valgte å tilkalle politi.

Rosenborg-sportsdirektør Rune Bratseth har på sin side kalt Frode Johnsen inn på teppet i dag.

De to involverte klubbene møtes for øvrig til Royal League-dyst på Lerkendal neste torsdag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Johnsen i FCK-samtaler» i forumet! Diskutér «Johnsen i FCK-samtaler» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb