English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Eggen blir bare assistent
Skrevet av Thomas Myren, 9. november 2004, 10:21

Nils Arne Eggen får ikke en like fremtredende rolle som først antatt. Per Joar Hansen blir hovedtrener, mens senior for første gang skal være hjelpetrener i Rosenborg.- Jeg har hørt at noen har sagt at jeg skal bli manager. Det er bare tull. Vi har allerede en manager i Rosenborg i Rune Bratseth, sier Eggen til Adressa.

I stedet vil den orkdalske trenerlegenden bli assistent til Per Joar Hansen. Uansett er det ingen tvil om at Eggen vil få en mer sentral rolle rundt laget neste sesong. I år har han hatt tittelen konsulent, og har vært en samtalepartner for trenerne.

«Det er klart at Nils Arne Eggen skal dras tettere inn mot spillergruppen og delta aktivt på treningsfeltet,» skrev rbk.no mandag kveld før artikkelen ble dratt tilbake.

- Vi har satt sammen et fotballfaglig støtteapparat, sier Eggen til VG.

Det er ennå litt usikkert om Rune Skarsfjord blir med i denne gruppa. Årets tredjetrener er ønsket av Bodø/Glimt, og det er ventet at han bestemmer seg for sin fotballframtid i dag.

Rosenborg har for øvrig ikke bekreftet noen ting ennå, men planlegger å sende ut en pressemelding i løpet av dagen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Eggen blir <i>bare</i> assistent» i forumet! Diskutér «Eggen blir bare assistent» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb