English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Stabæk 1-2
Skrevet av Thomas Myren, 16. oktober 2004, 18:40

Kampen var livsviktig for begge lag. Dessverre var det nedrykkskandidatene, og ikke gullkandidatene, som kunne juble ved full tid.


SUPPORTERAPPELL: Kjernen sa sin mening i starten av 2. omgang.

Foto: Åsmund Sjøberg

Ola By: - Veldig, veldig skuffet
Bratseth: - Gullet glapp


Dermed har Vålerenga nå sjansen til å bryte Rosenborgs seriegullrekke.

- Det kan godt hende at gullet glapp for oss i dag, men vi må fortsatt ha tro på at det går bra. Uansett kontrollerer vi ingen ting sjøl lenger, konstaterte Ola By Rise etter kampen.

Et tafatt Rosenborg-ag spilte rett og slett en veldig dårlig kamp mot nedrykningstruede Stabæk. Den første timen greide ikke RBK å skape en eneste stor målsjanse foran et bortimot fullsatt Lerkendal. Utrolig!

Heldigvis var ikke Stabæk særlig mye bedre. Store deler av første omgang var derfor jevnspilt, men på overtid før pause fikk Rosenborg seg en midt i trynet: Fra 20 meters hold klinket Tom Stenvoll ballen opp i krysset.

Dette gjorde ikke situasjonen bedre for et hardt presset RBK. Hjemmelaget greide ikke å reise seg etter pause, og i stedet kunne Martin Andresen øke til 2-0 etter at Stian Ohr hadde rundlurt Mikael Dorsin ute på kanten.

Heldigvis ga ikke RBK opp. Innbytter Thorstein Helstad fikk med seg ballen inn i feltet etter litt klabb og babb, og reduserte til 2-1 med sitt aller første RBK-mål. Resten av kampen jaget Rosenborg en utlikning, men det ville seg ikke på en meget dårlig dag.

- Vi har alt for mange feil løsninger: Vi legger ikke inn når vi skal, og vi rygger når vi ikke skal det. I sum spiller Stabæk en bedre kamp enn oss, slo By Rise fast.

PS! Ørjan Berg og Christer Basma måtte stå over på grunn av henholdsvis kne- og hælskade.

Kampfakta

ROSENBORG1-2Stabæk
Thorstein Helstad 67 Tom Stenvoll 45
Martin Andresen 59

Lørdag 16. oktober 2004 16:00
Tippeliga, Lerkendal stadion
20 276 tilskuere

Rosenborg [4-3-3]
Espen Johnsen - Robbie Russell, Vidar Riseth, Erik Hoftun, Mikael Dorsin - Roar Strand, Jan Gunnar Solli, Fredrik Winsnes (Daniel Braaten 46) - Harald Brattbakk (Thorstein Helstad 46), Frode Johnsen, Øyvind Storflor (Christer George 77)

Gult kort RBK: Erik Hoftun


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Stabæk 1-2» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Stabæk 1-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb