English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg kjøper Dorsin
Skrevet av Thomas Myren, 1. juni 2004, 10:30

Rosenborg og Djurgården skal være enige om en overgang for den svenske U21-landslagsspilleren Mikael Dorsin. Venstrebacken vil selv gjerne til Trondheim.

- Har lagt merke til Dedé

Dorsin har rukket å fylle 22 år, men i likhet med hva Norge ofte har gjort, utnytter Sverige regelverket og benytter ham i U21-EM som arrangeres i Tyskland for tida. Når EM-sluttspillet er over, skal svensken være klar til å diskutere sine personlige betingelser med Rosenborg.

I fjor sommer ønsket franske Strasbourg å kjøpe Janne Saarinen fra RBK, men finnen valgte i stedet å gå til 1860 München. Franskmennene leie da i stedet inn nettopp Mikael Dorsin. Svensken spilte 19 seriekamper denne sesongen, men Strasbourg ønsket ikke å forlenge leieavtalen eller å gjøre overgangen permanent. Derfor er Dorsin nå tilbake i Djurgården.

Men oppholdet i Stockholm blir sannsynligvis kortvarig. De regjerende svenske seriemesterne skal allerede være enig med Rosenborg om en overgang:

- Jeg har fått beskjed om at klubbene mer eller mindre er blitt enige om betingelsene for en avtale, sier Dorsins agent, Anders Carlsson, til svensk TV3.

- Vi er i dialog med Djurgården, bekrefter RBK-sportsdirektør Rune Bratseth overfor VG Nett.

Spilleren selv skal være mer enn interessert i å bytte klubb:

- Dette er en meget bra løsning for Dorsin. Han kommer til en storklubb som satser på å komme tilbake i Champions League-gruppespillet, slår agenten fast.

PS! U21-landslaget til Sverige er i semifinalen i EM. Dersom man blir dårligst nummer tre, er de kvalifisert for OL i slutten av august. Dermed vil Rosenborg måtte greie seg uten Mikael Dorsin i noen uker.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg kjøper Dorsin» i forumet! Diskutér «Rosenborg kjøper Dorsin» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb