English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Perry glad for sjansen
Skrevet av Thomas Myren, 3. desember 2003, 15:00

Per Joar Hansen er glad over å slippe til i Rosenborg-systemet igjen.

Nordlendingen var på 90-tallet juniortrener i RBK, og har senere hatt suksess med blant andre Byåsen og GIF Sundsvall. Nå vender han altså tilbake til Lerkendal som Ola By Rises assistent.

- Jeg har nå fått sjansen til å være med å utvikle Norges beste lag videre, og det vil jeg gjerne, sier Per Joar Hansen til Helgeland Arbeiderblad.

Mens fotball-Norge ble sjokkert over uttalelsene til Rune Bratseth foran torsdagens kamp i Beograd, var Perry allerede informert om at Åge Hareide ville gå av.

- Den første telefonen fikk jeg 20 minutter før kampen mot Røde Stjerne, og da tilbudet kom brukte jeg ikke lang tid å bestemme meg, sier Hansen.

Rosenborg-spillerne har nå tatt juleferie. Det nye trenerteamet kan imidlertid ikke ta fri ennå.

- Jeg og Ola har snakket et par timer sammen, men framover mot jul blir det mange møter. Vi skal bli enige om rollefordeling og innhold i treninga, og dessuten skal vi se på sesongplanlegging med treningsleire og motstandere. Det er mye som skal på plass, fastslår Per Joar Hansen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Perry glad for sjansen» i forumet! Diskutér «Perry glad for sjansen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb