English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Molde - Rosenborg 4-1
Skrevet av Thomas Myren, 21. november 2021, 20:56

Tapsrekka i Molde blir stadig lengre.

- Molde kontrer oss i hjel
Uten Skjelbred mot Bodø/Glimt


MOLDE (rbkweb.no): Det fjerde bortetapet på rad mot erkerivalene kom etter en lovende start.

- Jeg syns vi kommer godt i gang og er førende i spillet får Molde scorer. Da klapper vi litt i hop og slipper inn et til før pause. Da blir det en lang vei inn, konstaterte Åge Hareide overfor Eurosport.

Per Ciljan Skjelbred og Markus Henriksen var tilbake etter plager med legg og hode. Emil Ceide og Erlend Reitan måtte stå over med henholdsvis lyskeskade og fire gule kort.

Dino Islamovic yppet seg med to langskudd utenfor, men det var i stedet et effektivt hjemmelag som scoret etter en halvtime: Ohi Omoijuanfo utnyttet retur fra André Hansen på skudd fra Etzaz Hussain. Magnus Wolff Eikrem doblet ledelsen etter lur pasning fra Rafik Zekhnini mot gamleklubben.

Etter pause fikk Islamovic kastet fram foten og redusert etter fint forarbeid fra Olaus Skarsem, men like etterpå headet Carlo Holse en Molde-corner i egen tverrligger. Sheriff Sinyan satte inn returen.

Islamovic var nær å skape ny spenning, men skuddet fra spiss vinkel traff bare tverrligger. Minuttet før slutt fikk Emil Breivik altfor enkelt vende opp og fastsette sluttresultatet til 4-1.

- Du blir frustert, for du føler at du er godt med. Men vi får ikke avsluttet angrepene våre på en bra måte, og Molde kontrer oss i hjel. Det er de gode på, og det er det bare å gi dem honnør for. Defensivt var vi ikke bra i dagens kamp, og det er vi nødt til å være for å ta poeng, sa Hareide.

Sjøl om Viking på 3. plass bare spilte uavgjort i går, økte de forspranget til fem poeng. Med tre kamper igjen skal RBK med bare én seier på sju kamper slite med å få medalje og europacup.

PS! Stefano Vecchia (hode) var fortsatt skadet i likhet med Jonathan Augustinsson (lyske), Adrian Pereira (skulder) og Vebjørn Hoff (akilles), som mister resten av sesongen.

PPS! 16-åringen Håkon Røsten satt på benken for første gang.

Kampfakta

Molde4-1Rosenborg
Ohi Omoijuanfo 29
Magnus Wolff Eikrem 39
Sheriff Sinyan 61
Emil Breivik 89
Dino Islamovic 56

Søndag 21. november 2021 19:00
Eliteserien, Aker stadion, Molde
7325 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Adam Andersson, Pavle Vagic, Even Hovland, Carlo Holse - Anders Konradsen 75), Markus Henriksen, Edvard Tagseth (Rasmus Wiedesheim-Paul 66) - Olaus Skarsem, Dino Islamovic, Noah Holm

Gult kort RBK: Markus Henriksen, Per Ciljan Skjelbred og Dino Islamovic

Ubenyttet reserve: Julian Faye Lund, Sander Tangvik, Holmar Eyjolfsson, Besim Serbecic og Håkon Røsten


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Molde - Rosenborg 4-1» i forumet! Diskutér «Molde - Rosenborg 4-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb