English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Brutalt når man endelig får muligheten
Skrevet av Thomas Myren, 24. november 2020, 22:53

Julian Faye Lund var skuffet over egne prestasjoner mot Brann.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Reservekeeperen spilte sine tolv første kamper for Rosenborg i sommer uten større feil. I kveld fikk han sjansen fordi André Hansen har vært i smittekarantene etter landslagssamlinga. Tidlig i 2. omgang hadde vikaren sluppet inn hele tre mål.

- Det er den første, brutale smellen for min del. Det er ting man må unngå som Rosenborg-keeper. Der ligger lista, og det er jeg klar over og forberedt på å takle. Det har jeg også taklet før, i den forrige perioden jeg spilte, kommenterer Faye til rbkweb.no.

- Det ville nok ha skjedd før eller siden uansett, men man ønsker ikke at sånne kamper skal skje. Og det skal skje veldig få av dem i RBK-drakt.

- Det er bittert, og vi er skuffet over oss sjøl. Vi ønsker selvfølgelig å framstå på en helt annen måte på hjemmebane - spesielt etter sist kamp. Det er vanskelig å forklare. Det er overraskende og ikke godt nok.

- Kunne du ha gjort noe med baklengsmålene?

- Selvfølgelig. Man kan alltid gjøre ting annerledes, og det er selvfølgelig ting som jeg skulle ønske at jeg hadde gjort annerledes i dag - i hvert fall på to av dem.

- Det er brutalt og bittert at noe sånt skal skje når man endelig får muligheten. Man skulle selvfølgelig ha ønsket at man kunne ha stått her og pratet med en helt annen tone og om noe helt annet. Men sånn er det noen ganger. Det er brutal læring.

- Det er 0-1 og 0-3 du er misfornøyd med?

- Ja. Jeg mener at jeg kunne ha tatt noen av målene. Jeg skal se på dem igjen og lære av det.

- Et sånt type mål som 0-1 gjør at vi mister momentumet. Så får de et til rett fra avspark. Da er det et fjell som vi må klatre opp.

- Vi har egentlig bra moral i pausen, men så får vi faen meg en til midt i trynet. Det er egentlig "worst case"-scenario hele veien.

- I de første 20 minuttene før målene er vi overlegne og spiller veldig, veldig bra fotball. Vi må finne tilbake til det. Det er greit nok at vi ikke scorer før på slutten, men vi skal ikke slippe inn - spesielt ikke tre.

- Hva tenker du om at dere ble liggende under 0-3 i to kamper på rad?

- Det er vanskelig å sette ord på. Vi jobber godt og øver hardt på sånn som vi vil framstå på banen. Vi har en utrolig god kjem og god lagmoral, så det handler rett og slett om å få det ut.

- Gjennom advent står både medalje og europacup på spill.

- Alle vet hvor lista ligger. Vi må bare komme oss opp.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Brutalt når man endelig får muligheten» i forumet! Diskutér «- Brutalt når man endelig får muligheten» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb