English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi evner ikke å være gode sammen
Skrevet av Thomas Karlsen og Thomas Myren, 31. mars 2019, 22:14

Eirik Horneland fikk en marerittstart som ny Rosenborg-trener.BODØ (rbkweb.no): - Vi må være dønn ærlige på en dag som denne: Jeg syns det er katastrofalt dårlig av oss, sier Horneland til Eurosport.

- Angrepsspillet er så dårlig at vi spiller på oss mange brudd mot Bodø/Glimt, som er et godt kontringslag. De er et moderne lag i forhold løpskapasitet. Bodø/Glimt kunne ha vunnet mer.

- Det var masse gode fotballspillere som ikke henger sammen og som er dårlige som lag og som kollektiv. Det er mitt ansvar.

- Du valgte å gå bort fra midtbanen som fungerte bra i Norrköping.

- Det sto mellom Marius og Nicklas. Marius har sett litt tung ut på øktene denne uka. Nicklas har vært litt "on fire". Men jeg tror ikke det er laguttaket som gjør det i dag. Det er rett og slett at vi ikke evner å være gode sammen - spesielt i angrepsspillet. Da blir det tafatt og mye overganger i mot.

- Det er ingen som kommer opp i gode enkeltprestasjoner. Jeg syns at vi som lag er urytmiske. Det er enorme avstander, og vi løper for dårlig samlet. Vi er rett og slett skikkelig dårlige.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi evner ikke å være gode sammen» i forumet! Diskutér «- Vi evner ikke å være gode sammen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb