English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi bygger selvtillit
Skrevet av Thomas Myren, 25. mars 2019, 15:27

Rosenborg avsluttet sesongoppkjøringa på fint vis i Norrköping.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er alltid viktig å vinne fotballkamper. Vi bygger selvtillit på å vinne. Vi har prøvd å vinne alle kampene vi har spilt i vinter, men vi har bare vunnet to av dem, konstaterer Eirik Horneland overfor Eurosport.

- Vi har sett at vi har vært solide bakover. Nå begynner vi å skjønne mer hva vi skal gjøre og hvordan vi skal bryte ned motstanderne i tillegg.

- Hvordan oppsummerer du 3-0 over Norrköping?

- Rosenborg er ikke noe typisk kunstgresslag, men jeg syns vi håndterer det fint. Du må forsvare deg godt og samtidig ha lengre angrep. Vi var litt hissige på korte angrep i 1. omgang, og da ble det mye forsvarsspill. I 2. omgang klarer vi å flytte angrepsspillet høyere, satt en del kombinasjoner og bygd en del gode angrep.

- Vil Jensen fortsette i dyp rolle på midtbanen?

- Mike kan bekle mange roller. Han tar stort ansvar. I dag syns jeg at han tar et enormt ansvar, og det er gledelig å se.

- Hva med Åsen trukket framover på banen?

- Gjermund er en kreativ spiller, og han er svært nær å sette opp enda flere "saker" utpå der. Han gjør mye bra og har stor motor. I dag syns jeg han jobber godt opp mot Alex.

- Vil du fortsette sånn på midtbanen?

- Akkurat nå har vi mer enn nok med å få satt sammen et lag. Vi har litt skadetrøbbel. Det er godt å se at vi har en lagmoral i bunn. Vi har masse kvalitetsspillere sjøl når vi har mange kvalitetsspillere ute, svarer Rosenborg-treneren svært rundt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi bygger selvtillit» i forumet! Diskutér «- Vi bygger selvtillit» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb