English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må trene på relasjoner
Skrevet av Thomas Myren, 24. mars 2019, 15:07

Rosenborg leiter etter veien til mål.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har analysert hva vi må gjøre bedre for å skape enda mer sjanser. Vi har vært litt mer ned på detaljnivå denne uka. Og vi har fortsatt ei uke på oss, konstaterer Gjermund Åsen overfor rbkweb.no.

- Hvilke detaljer må dere bli bedre på?

- Vi må bli bedre til å skape sjanser. Vi har skapt litt for lite sjanser til nå. Det har vært litt for lite flyt i angrepsspillet. Vi må rett og slett trene på relasjoner og få spillet til å flyte bedre offensivt, slik at vi får scoret litt mål og skapt litt mer sjanser.

- Hvordan syns du midtbanen fungerer?

- Det har vært nytt for alle på midtbanen sånn som vi har spilt til nå. Det er ikke så mange som har erfaring fra å spille i en firer med én foran. På sikt tror jeg at det kommer til å bli bedre og bedre, men det er klart at det har vært nytt for alle som har vært involvert på midten.

- Hva tenker du om generalprøven mot Norrköping?

- Det blir en fin test. De slo jo Sarpsborg og Malmö, så det er et bra lag. Det begynner å nærme seg seriestart, og det er jævla deilig! Det gjelder å gjøre en god prestasjon mot Norrköping før det blir kick-off på Aspmyra.

- Hvordan blir det å komme i gang serien?

- Det blir utrolig artig. Jeg har gledet meg i to måneder. Jeg er sikker på at denne gjengen er som vulkaner; det bare bruser inni dem. De gleder seg til kick-off og komme i gang igjen.

- Hva er du mest spent på?

- Jeg er ikke spent på noe egentlig. Jeg bare gleder meg til at vi skal ut å prestere som lag og skape gode opplevelser sammen. Å spille hjemmekamp på Lerkendal blir helt nydelig!

- Og magen er bra igjen?

- Ja, magen er bra igjen. Det var to dager der jeg gikk ned noen kilo, men jeg har kommet meg fint i rute igjen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må trene på relasjoner » i forumet! Diskutér «- Vi må trene på relasjoner » i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb