English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Må komponere nytt forsvar
Skrevet av Thomas Myren, 20. mars 2019, 20:17

Rosenborg mangler førstevalg i generalprøven i Norrköping.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det blir god trening for dem som ikke har spilt så mye. Det er fin matching, kommenterer Eirik Horneland til rbkweb.no.

Even Hovland og Besim Serbecic er begge på landslagsoppdrag, mens Birger Meling måtte melde forfall. Det gjenstår å se om Meling blir kvitt lårskaden i tide til treningskampen i Sverige på mandag - og om RBK i så fall tør å bruke ham seks dager før seriestart.

Gustav Valsvik ga seg etter en smell mot Molde, men han er ventet kampklar igjen. Spørsmålet er om han får spille midtstopper eller igjen må vikariere som venstreback.

Dersom Meling ikke kan spille, er også Igoh Ogbu aktuell i forsvar. Den nigerianske U20-landslagsspilleren erstattet Valsvik som backvikar på søndag og fikk sine første minutter på førstelaget på ett år.

Ogbu var i fjor vår lånt ut til Levanger, mens han på høsten bare kunne spille for RBK2 og juniorlaget på grunn av overfylt utlendingskvote.

Horneland bekrefter at Ogbu er aktuell mot Norrköping.

- Ja, vi får bare se hvem vi har tilgjengelige. Vi skal få trent godt fram mot kampen. Så skal vi sette sammen et lag til den kampen òg, smiler Horneland.

Alexander Søderlund er tilbake etter lyskeskade, men trolig prioriterer RBK å spille Nicklas Bendtner i form. Anders Trondsen (lår) og Erik Botheim (fot) er fortsatt i opptrening.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Må komponere nytt forsvar» i forumet! Diskutér «Må komponere nytt forsvar» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb