English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er tragisk
Skrevet av Thomas Myren, 17. februar 2019, 16:52

Men Rosenborg vil ennå ikke spekulere i konsekvensene av den nye skaden i det problematiske venstrekneet til Andreas Helmersen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det gjenstår se hva vi kommer fram til. Nå er det medisinerne som utreder situasjonen og har samtaler med Andreas. Både Odd og Rosenborg er involverte i de samtalene. Så må vi vente og se hva fagfolkene kommer fram til, kommenterer Stig Inge Bjørnebye til Eurosport.

U21-landslagsspissen ble i januar leid ut til Odd. I treningskampen mot CSKA Moskva skadet han igjen venstrekneet, der korsbåndet røyk i både 2015, 2016 og 2017.

Nå må Helmersen gjennom én eller to nye operasjoner. Rehabiliteringstida er uviss.

- Andreas har vært gjennom en forferdelig periode med tre alvorlige kneskader. Han spiller uten korsbånd. Han har gjort en formidabel jobb med å trene seg opp igjen fysisk, det er krevende. Det er en høy risiko ved det. Nå har han fått en ny kneskade som vi er i ferd med å utrede, konstaterer Bjørnebye.

- Det er tragisk med Andreas. Han var og er sånn sett fortsatt et ekstremt talent. Det er veldig trist at han har slitt såpass mye med skader, syns den sportslige lederen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er tragisk» i forumet! Diskutér «- Det er tragisk» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb