English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det ble verre og verre
Skrevet av Thomas Myren, 4. februar 2019, 19:01

Anders Trondsen er snart tilbake i vanlig trening.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Han har alt som skal til for å lykkes i den rollen (28.01.19)

Midtbanespilleren har slitt med lyske og hofte siden bortekampen mot Celtic i mesterligakvalifiseringa i fjor sommer. Han måtte stå over flere kamper utover høsten.

- Det ble egentlig bare verre og verre. Mot Leipzig slet jeg bare med å tusle rundt, røper Trondsen til Eurosport.

- Jeg har merket at jeg ikke har fått ut potensialet mitt i kamper. Man har gått før kampene og visst at man ikke kommer til å være på sitt beste. Man må bare prøve å stenge smertene ute og se hvor lenge det går.

- Det er ikke en sånn følelse man vil ha når man går ut på matta. Samtidig er det konkurranseinstinkt og alt som slår inn. Man vil gjerne være med å bidra. Å være smertefri hadde selvfølgelig vært helt perfekt nå. Det er lenge siden sist.

Rosenborg forventer at han snart er tilbake i vanlig trening. Deretter tar det et par uker før han kan spille treningskamp.

- Først må jeg bli helt, helt fri for smerter. Det er førsteprioritet. Så må jeg vel løpe litt, så jeg kommer litt i form, slik at jeg ikke drar på meg noe annet. Det er veldig ofte lett å dra på seg noe annet hvis man er lenge ute, så det må jeg passe litt på, kommenterer Trondsen, som allerede er utpekt som midtbanesjef i klassisk 4-3-3:

- Det er der jeg føler meg best. Jeg får brukt pasningsfoten og overblikket. Så kommer man til å se at jeg blir litt mer aggressiv i presset når jeg blir kvitt hofteproblemet, så da blir det nok sikkert noen susende taklinger, regner jeg, blunker lillehamringen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det ble verre og verre» i forumet! Diskutér «- Det ble verre og verre» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb