English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Valsvik aktuell for Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 17. januar 2019, 19:22

Gustav Valsvik kan havne i Trondheim.

Født: 26.05.93
Høyde/vekt: 196 cm / 91 kg
Posisjon: forsvar
Klubb: Eintracht Braunschweig
Tidl. klubber: Vik, Sogndal og Strømsgodset
Kamper/mål 2018/19: 11/0
A-landskamper: 6
Statistikk
Etter å ha spilt fast for Eintracht Braunschweig i 2. Bundesliga de to siste sesongene, har Valsvik slitt med tilliten etter nedrykket i fjor sommer.

I likhet med Malte Amundsen spilte midtstopperen mye til å begynne med, men han endte med å starte bare elleve av 20 seriekamper i høst.

Nå nærmer Valsvik seg overgang til Rosenborg, skriver Dagbladet. Tyskerne skal være villige til å la sogningen flytte nordover for en billig penge.

RBK kan ha behov for å styrke midtforsvaret fordi Besim Serbecic er Tromsø-aktuell, mens at Tore Reginiussen planlegger å legge opp etter sesongen.

Samme avis hevder at Rosenborg også har forhørt seg om både Jo Inge Berget (New York City), Mats Møller Dæhli (St. Pauli) og Martin Linnes (Galatasaray) uten at det så langt har resultert i noe konkret.

- Vi kommenterer ikke spillerlogistikken av flere årsaker. Det forstyrrer prosesser og troppen - og kan skape støy. Vi har en ganske ryddig politikk om ikke å informere før noe er klart, uttaler Stig Inge Bjørnebye.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Valsvik aktuell for Rosenborg» i forumet! Diskutér «- Valsvik aktuell for Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb