English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi bare venter
Skrevet av Thomas Myren, 7. januar 2019, 17:40

Rosenborg tror ikke man kommer til enighet med Haugesund, som krever over seks millioner kroner for å la Eirik Horneland skifte jobb allerede i januar.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Ingen bevegelser (06.01.18)

- Vi høynet vårt bud littegrann, men vi har ikke lyktes med å komme i mål. Det er ganske stor avstand, konstaterer Ivar Koteng overfor TV2.

RBK skal ha økt tilbudet fra 1,1 til 1,3 millioner kroner, men ifølge VG krever Haugesund over seks millioner å gi slipp på Horneland og assistent Karl Oskar Emberland før oppsigelsestida er ferdig 31. januar.

Hovedårsaken til pengekrangelen er at Haugesund hevder at de gamle arbeidsavtalene til trenerne plutselig gjelder igjen etter at de nye avtalene fra 20. september i fjor ble sagt opp av begge parter før nyttår.

- Det er litt rart at Haugesund ikke er villige til å slippe ham, fordi de har jo egentlig ikke noe bruk for ham, påpeker Koteng.

- Har dere tenkt å komme med noe nytt bud?

- Nei, nå er avstanden så stor at nå tror vi at vi bare venter. Det er jo plutselig 1. februar.

- Hva har det å si at Horneland ikke får med seg de første dagene av forsesongen?

- Det har selvfølgelig littegrann å si, men ikke så voldsomt mye. Det får bli sånn som det blir. Det er sånn verden er, så vi forholder oss til det. Men det er klart at det beste hadde vært om han hadde vært her, innrømmer Rosenborg-styrelederen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi bare venter» i forumet! Diskutér «- Vi bare venter» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb