English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Viktig for alle
Skrevet av Thomas Myren, 16. desember 2018, 22:42

André Hansen tok juleferie med en svært god følelse.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

LEIPZIG (rbkweb.no): - Jeg tror det er viktig for alle - både enkeltspillere, lag, klubb og folk som følger oss - at vi viser at vi faktisk kan få til gode prestasjoner. Jeg syns det var det viktigste, sier Hansen.

- At det resulterte i et poeng er selvfølgelig veldig bra. Vi kunne ha stått her etter å ha tapt 1-0 og sagt at "det var en bra prestasjon". Det hadde hjulpet mye på selvfølelsen etter årets gruppespill, men at vi i tillegg får betalt i form av et poeng syns jeg var viktig.

- Om det er fortjent eller ikke ... Det var mot det laget som kjørte oss mest i de fem foregående kampene. Så jeg syns det var sterkt.

- Hva har du å si om prestasjonen?

- Det er en knallsterk innsats fra alle mann som gjør at vi får et poeng. Folk ofrer seg - blokkerer og løper. Til slutt klarer vi å skape noen sjanser som er tilstrekkelige for at vi kan score et mål og få med oss et poeng.

- Leipzig scoret tidlig i 2. omgang.

- Du kan få følelsen av at "nå er det på´n igjen", etter et par kinkige opplevelser tidligere i Europa i år. Du så rundt deg at det var noen skuffa hoder. De fikk et par sjanser til, men etter det begynte de å roe seg ned. De ledet 1-0 og fikk sikkert vite at de var videre.

- Det var en fordel for oss, for da kunne vi snike oss litt innpå. Vi prøvde det hjemme mot Celtic sist òg. Da vet du at det er muligheter. Etter målet vårt viser vi at vi har lært å være kyniske: Noen legger seg ned litt med krampe. Det er en del av spillet, sjøl om man kan diskutere det. Vi kan ikke være snille gutter hele tida. Det bidrar til at vi får et poeng.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Viktig for alle» i forumet! Diskutér «- Viktig for alle» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb