English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- God avslutning på sesongen
Skrevet av Thomas Karlsen, 14. desember 2018, 14:25

Even Hovland likte å ødelegge for Leizpig.LEIPZIG (rbkweb.no): - Vi er godt fornøyde med å ta med oss poeng borte mot Leipzig. Det er ei god avslutning på sesongen, smiler Hovland.

- Vi føler at vi leverer en mye bedre kamp enn i de andre kampene i Europa. Det er her vi må ligge, skal vi ha sjans til å ta poeng borte. Vi får poeng mot fjerdeplassen i Bundesliga, så det ikke noe dårlig resultat for oss.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva som gjør at dere presterer så bra?

- Alle mann jobber for hverandre i 90 minutter. Vi gir aldri opp. Vi vet at det er den siste kampen, og vi har så lyst på et godt resultat med oss herfra. Det får vi til slutt med den scoringa. Det er ekstra godt når vi skal gå ut i ferie.

- Dere ødela for Leipzig. Celtic gikk videre.

- Det er ekstra godt når vi ødelegger for dem. Vi er godt fornøyde med at vi får et poeng her. Vi skulle selvfølgelig gjerne hatt flere poeng i løpet av Europa-kampene, men vi har ikke levert helt godt nok. Vi får ta med oss dette poenget inn til neste år.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- God avslutning på sesongen» i forumet! Diskutér «- God avslutning på sesongen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb