English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Av og til får jeg en sånn følelse
Skrevet av Thomas Myren, 14. desember 2018, 00:26

Tore Reginiussen følte et mål hang i lufta, da han sneik seg framover på banen og reddet æren til Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

LEIPZIG (rbkweb.no): - Av og til får jeg en sånn følelse av at "nå kan det skje et eller annet". Så sniker jeg meg opp. Jeg tenkte at vi ikke hadde så mye å tape egentlig. Det gikk mot slutten, og vi lå under, forteller Reginiussen.

- Beskriv målet!

- Birger gjør en veldig fin prestasjon når han kjører en venstre-høyre-finte og kommer seg forbi. Det er en perfekt kipp inn. Da er det bare å ville det nok, for ballen hang perfekt for meg. Det var bare om å mobilisere det man hadde av energi og stupe den inn.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var godt å få det målet. Det har vært en tøff Europa-høst for oss. Vi har fått kjørt oss. Vi har møtt veldig gode lag, og vi er ikke helt på samme nivå ennå.

- Men i dag fikk vi med oss noe sjøl om vi møtte et godt lag. Vi fikk kjempet inn det målet og får et poeng. Det er fint å ha med seg. Et poeng berget litt av æren.

- Det betydde en del for oss å få et resultat. Og så tror jeg at det betydde ganske mye for mange i Glasgow. Jeg har fått noen venneforespørsler (på Facebook) fra skotter etter kampen!

- Leipzig fikk en falsk trygghet? De visste jo at Salzburg ledet.

- De hadde kontroll på kampen og skapte jo en del sjanser. De hadde muligheten til å punktere det. Den redninga til André berget oss i dag. Den er fantastisk! Hadde de scoret 2-0, hadde det vært ferdig. Det er lov å ha god keeper!

- Samtidig skal dere ha skryt for at dere ikke ble knekt av det tidlige målet etter pause.

- Jada. Vi prøvde i dag. Vi hadde bestemt oss for å gjøre vårt beste. Jeg tror mange har en god følelse etter kampen. Det er et veldig godt Bundesliga-lag som vi møter, så det er sånn sett en bra prestasjon.

- Den gode følelsen er fin å ha med seg på juleferie?

- Vi får bruke pausen godt. Det er ferie for noen. Jeg skal på jobb - jeg har praksis. Vi får bruke vinteren på å trene og prøve å nærme oss nivået som de andre guttene er på, avslutter fysioterapistudenten.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Av og til får jeg en sånn følelse» i forumet! Diskutér «- Av og til får jeg en sånn følelse» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb