English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Et magisk øyeblikk
Skrevet av Thomas Karlsen, 2. desember 2018, 17:43

Mike Jensen sørget for den viktige utligninga, som sendte Rosenborg tilbake på vinnersporet mot Strømsgodset.OSLO (rbkweb.no): - Det er en stor opplevelse og en stor kamp - ikke minst for supporterne. Jeg syns det er en fantastisk kamp. Å få lov til å gi dem en feiring her på Ullevaal sammen med oss er et magisk øyeblikk, smiler Jensen.

- Jeg syns det er fortjent. Vi spiller en god kamp i dag, og vi er selvsagt stolte over at vi greier å ta enda en tittel med hjem.

- Det ble en stor dansk dag med mål fra deg og to fra Bendtner.

- Det ble jo det. Det er fint at Nicklas får puttet noen mål og at vi to indreløperne, både meg og Konradsen, får scoret. Det er RBK-stil. Vi scorer fire mål, og det er flott i en finale.

- Samtidig syns jeg vi spiller en form for fotball som er gjenkjennelig fra det vi har gjort før. Det var en veldig positiv opplevelse.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Kan du beskrive situasjonen da du scoret?

- Måten som Nicklas legger ballen til rette på betyr veldig mye. Man tror det ikke, men det betyr så sinnsykt mye at han ikke spiller rett på meg, men litt til siden. Jeg får mulighet til å skyte i begge hjørnene, og jeg får tatt keeperen på feil fot. Det var selvfølgelig viktig med hensyn på tidspunktet vi scoret på.

- Derfra og ut føltes det som om dere hadde kontroll.

- Helt sikkert. Vi har stor kontroll. Vi var sikre på at vi kom til å vinne denne kampen. Det kjenner man inni seg ganske tidlig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Et magisk øyeblikk» i forumet! Diskutér «- Et magisk øyeblikk» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb