English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Hvis du ikke skyter på mål, blir det vanskelig å score
Skrevet av Thomas Myren, 29. november 2018, 23:29

Nicklas Bendtner og lagkameratene sleit igjen stort med å score på Celtic.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- De starter best. Vi kommer litt mer med i kampen på slutten, men vi er ikke farlige nok på siste tredjedel av banen. Vi har slett ikke nok skudd på mål. Hvis du ikke skyter på mål, blir det vanskelig å score. Det var ikke optimalt å ha ballen så lite, konstaterer Bendtner overfor rbkweb.no.

- Hva manglet for at det skulle ha blitt farligere?

- Det er et godt spørsmål! Jeg føler at vi prøver, men jeg føler ikke at vi riktig lykkes når vi kommer i nærheten av deres mål.

- Celtic er samtidig gode i forsvar?

- Det er et godt lag, men vi har spilt mot dem mange ganger før. Så vi vet at vi kan skape sjanser mot dem. Av og til lykkes det ikke, og i dag var en av de gangene.

- De fleste av kampene mot Celtic har vært målfattige.

- Vi har en annerledes tilnærming til kampene i Europa, hvor vi står litt lavere. Hvis du kikker på Celtic, har de mye spill gjennom midten. De kommer ut og får sjanser etter overlap. De kommer fram til mange sjanser og halvsjanser, der de kanskje ikke får avsluttet.

- Det er det samme måten som vi pleier å spille på og som vi gjerne vil spille på. Men det lykkes vi ikke med i dag. Vi lykkes ikke med å komme hurtig nok inn i midten og på kantene for å få ballen innover. Derfor blir det også en sjansefattig kamp for vårt vedkommende.

- Dere har ikke lyktes med det i Europa i år i det hele tatt?

- Noen vil påstå at vi ikke har lyktes med vårt angrepsspill hele året! Det er vi også klare over. Vi vet at vi har slitt litt med vårt angrepsspill. Det har ikke vært samme flytende overgangene som for eksempel i fjor. Det positive er at vi har noe å reparere neste år!

- Gjør fem kamper uten poeng noe med stoltheten din?

- Det er at klart vi ikke ønsker disse resultatene, men vi også være ærlige og si det når noen spiller bedre enn man selv. Jeg er sikker på at vi alle vil si at vi gjerne skulle ha gjort det bedre, men saken er at vi har møtt tre lag som har vært bedre enn oss. Derfor har vi ikke vunnet noen kamp.

- Hvordan blir det å spille norsk cupfinale?

- Jeg gleder meg! Jeg har ikke spilt det før. Jeg har hørt at det skal være fantastisk stemning. Om vi vinner cupfinalen, har vi vunnet to trofeer på en sesong som virkelig har vært en kamp for oss. Vi kan ikke be om mer enn det.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Hvis du ikke skyter på mål, blir det vanskelig å score» i forumet! Diskutér «- Hvis du ikke skyter på mål, blir det vanskelig å score» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb