English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Valgene var ikke gode nok
Skrevet av Thomas Myren, 29. november 2018, 22:47

Rosenborg rotet vekk flere gode overgangsmuligheter mot Celtic.

- Celtic fortjente seieren i dag. De var bedre enn oss, innrømmer Rini Coolen.

- Planen vår var å være veldig kompakte og satse på kontringer. Defensivt var det ganske bra, men hver gang vi fikk ballen på overgangsmuligheter sendte vi den til spillere med feil farge på drakta. Det handler naturligvis om presset fra motstanderen, men også om valgene som vi tok.

- Vi gjorde det bra i 35 minutter, men så kom plutselig målet bare noen minutter før pause. Det var unødvendig, syns jeg. Jeg må se nærmere på målet, men det er skuffende å gå inn til pause og ligge under 0-1.

- Vi snakket om hva vi kunne gjøre bedre i 2. omgang, og jeg syns at guttene hevet seg. Det var mer aggressivitet og mer dueller enn i 1. omgang. Vi skapte ikke mange 100 prosent-sjanser, men vi var konkurransedyktige og hadde mulighet til å utligne.

- Hva manglet offensivt?

- Vi lå veldig kompakte. Det var ikke bare for å forsvare oss, men også for å være farlige på overganger. Vi hadde noen veldig gode muligheter. Så hadde vi tatt de riktige valgene, kunne vi i det minste ha skapt gode sjanser. Man får kanskje bare et par slike muligheter i en omgang, mens vi fikk fem-seks som var OK. Men valgene var ikke gode nok. Så det burde vi ha gjort bedre.

- I 2. omgang var det mye mer press fra oss. På slutten var det veldig åpent, og vi kjempet for et mål. Jeg vil gi skryt til guttene for forsøket. Med litt mer flaks, hadde vi kanskje fått målet. Det hadde vært fantastisk.

- Det var ikke sånn at vi fortjente seier eller uavgjort - for motstanderen var bedre, men vi var ganske nær. Nå må vi bare gå videre.

- Vi har et par viktige dager på å restituere og gjøre guttene klare til søndag. Vi må bli klare, og vi skal bli klare. For på søndag skal vi spille en veldig viktig kamp.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Valgene var ikke gode nok» i forumet! Diskutér «- Valgene var ikke gode nok» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb