English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Bodø/Glimt 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 24. november 2018, 19:53

Serieavslutninga ble mest en transportetappe før utdelinga av pokal og medaljer.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi er fornøyde med ett poeng
Seriemesterne
Bilder fra Rosenborg - Bodø/Glimt


- Målet var å vinne i dag. Vi var det beste laget, men det var også nærme at vi tapte i dag. Spillerne kjempet seg tilbake, og det var fin innsats av dem, sa Rini Coolen overfor rbkweb.no etter det som trolig var han siste seriekamp som Rosenborg-trener.

Arild Østbø fikk starte for første gang i serien i år for å bli mester, men eller stilte Rosenborg med toppet mannskap.

Bodø/Glimt var i en viss fare for å havne på kvalifiseringsplassen, og det var tidvis synlig at gjestene hadde mest å spille for. RBK kom ikke til en eneste stor sjanse i 1. omgang, mens at Østbø måtte redde et skudd fra Kristian Fardal Opseth med retning nærmeste kryss.

Etter 51 minuttter kom Pål André Helland til den første ordentlige hjemmesjansen, men skuddet strøk utenfor lengste stolpe.

I stedet tok Bodø/Glimt ledelsen etter halvspilt 2. omgang: Opseth vant en hodeduell med Anders Trondsen. Ballen havnet hos Ulrik Satlnes, som i løpsduell med Tore Reginiussen, fikk skutt i fin bue i mål.

- Når du angriper slik som vi ønsker å angripe, er det alltid mulig for motstanderen å kontre. Det var sånn de scoret. Det var ikke bra av oss, men sånt skjer, kommenterte Coolen.

Yann-Erik de Lanlay ble umiddelbart sendt på banen, og han utlignet med sin første ballberøring: En corner spratt via Reginiussen, slik at vingen fikk hælsparket i mål fra kloss hold.

Trass i den tidlige utligninga kom Rosenborg aldri veldig nærme et seiersmål i serieavslutninga. Nærmest var Bendtner med et tungt skudd.

- Vi slo tilbake, og gjorde alt vi kunne for å få et siste mål. Vi forsøkte å presse det fram med byttene. Det skjedde ikke, men vi er fornøyde med ett poeng, slik at vi slapp å tape. Det var en OK kamp, sjøl om det kunne ha vært bedre, oppsummerte Coolen.

PS! Issam Jebali er fortsatt ute med lårstrekk.

Kampfakta

ROSENBORG1-1Bodø/Glimt
Yann-Erik de Lanlay 73Ulrik Saltnes 70

Lørdag 24. november 2018 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
19 086 tilskuere og vist på TVNorge

Rosenborg [4-3-3]
Arild Østbø - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Trondsen, Anders Konradsen - Pål André Helland (Jonathan Levi 78), Nicklas Bendtner (Alexander Søderlund 84), Samuel Adegbenro (Yann-Erik de Lanlay 72)

Gult kort RBK: Anders Trondsen

Ubenyttet reserve: André Hansen, Besim Serbecic, Matthias Vilhjalmsson og Marius Lundemo


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg  - Bodø/Glimt 1-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Bodø/Glimt 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb