English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Avviser forhandlinger om Hjulmand
Skrevet av Thomas Myren, 14. november 2018, 15:56

Rosenborg har ikke forhandlet med Nordsjælland med tanke på å sikre seg Kasper Hjulmand som ny trener fra nyttår.

- Hjulmand med i trenerdiskusjonen (09.11.18)
- Vi er i en heldig situasjon (05.11.18)

- Vi har som minimum kontrakt med Kasper fram til sommeren, og jeg noterer meg at den norske ligaen går i gang i mars/april. Allerede der er det jo en klar mismatch, sier Nordsjælland-sportssjef Carsten V. Jensen til Tipsbladet.

- Har det vært dialog med Rosenborg?

- Nei, det har det ikke i dette tilfellet. Kasper Hjulmand er sjefstrener for FC Nordsjælland som minimum fram til sommeren, svarer Jensen.

Spørsmålet er om RBK for å slippe å betale kompensasjon til danskene heller vurderer å hente Hjulmand gratis om et halvår. Samtidig vil en allerede inngått kontrakt kunne brukes som pressmiddel i påfølgende forhandlinger med Nordsjælland om å la treneren skifte arbeidsgiver allerede i vinter.

Rosenborg brukte den taktikken blant annet da Pål André Helland først signerte kontrakt fra nyttår 2014 og noen uker senere ble kjøpt billig fra Hødd, som hadde havnet i en skvis.

Det gjenstår uansett å se om Hjulmand faktisk er førstevalget som ny Rosenborg-trener. I mellomtida har Nordsjælland lyst til å forlenge avtalen med 46-åringen.

- Vi er i dialog om hva som skal skje, og det er ikke noen hemmelighet at vi meget gjerne vil ha en avklaring i nærmeste framtid, så vi har noe å planlegge ut fra, kommenterer Jensen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Avviser forhandlinger om Hjulmand» i forumet! Diskutér «Avviser forhandlinger om Hjulmand» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb