English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Nå er jeg i riktig klubb
Skrevet av Thomas Myren, 12. november 2018, 07:58

Even Hovland fikk endelig feire seriegull igjen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

KRISTIANSAND (rbkweb.no): - Det er utrolig deilgi! Jeg har vært med på det to ganger før, og det er like kjekt nå, smiler Hovland, som ble mester med Molde i 2012 og 2014.

- Du vant i riktig drakt denne gang!

- Ja, nå jeg er i riktig klubb for min del òg. Vi må være fornøyde med dette.

- Brann tapte, men det er artig å avgjøre sjøl?

- Det er det ikke tvil om. Vi må glede oss over at vi tok tre poeng her og avgjorde hele driten sjøl.

- Fra og med kampen i Bergen har dere igjen vist styrke.

- Vi hadde en periode der det ikke gikk på skinner og fikk noen tøffe resultater i Europa. Vi har hevet oss og vist at det er en grunn til at vi ligger der oppe. Vi spiller en god 1. omgang. Start kommer litt mer med i 2. omgang, men vi ror det i land.

- Hva gjorde dere bra i kampen?

- Jeg syns at vi spiller god fotball i 1. omgang. Vi kommer rundt på kant og til innlegg. Vi får dessverre bare ett mål, vi skulle helst hatt flere. De får noen kontringer, som de kunne ha utnyttet.

- I 2. omgang blir vi litt lavere. Vi klarer ikke å flytte beina fort nok. Ballen går litt for seint. Start får på en måte litt mer momentum, men vi slipper ikke til altfor mye store muligheter. Så vi er fornøyde med å ta tre poeng her.

- Profesjonelt gjennomført?

- Ja, det blir litt sånn. Vi vet at vi kan stå i mot og vinner 1-0. Selvfølgelig hadde det vært kjekkere om vi hadde scoret et mål til, fått avgjort det og roet litt ned. Men det er kjekt å spille sånne kamper som betyr like mye for begge lag. Vi hadde lyst til å vinne, mens de trengte poeng i bunnstriden. De ga seg aldri.

PS! Rett etter kampen fikk Hovland telefon fra NFF. Han er kalt inn i landslagstroppen mot Slovenia og Kypros som erstatter for skadde Kristoffer Ajer.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Nå er jeg i riktig klubb» i forumet! Diskutér «- Nå er jeg i riktig klubb» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb