English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Solskjær aktuell som Rosenborg-trener
Skrevet av Thomas Myren, 6. november 2018, 18:16

Ole Gunnar Solskjær skal svært overraskende være en av kandidatene som ny sjef på Lerkendal.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi er i en heldig situasjon (05.11.18)

I hvert fall hevder Nordlys at Molde-treneren nå er mer aktuell enn Tromsø-kollega Simo Valakari, som har stått på lista til Rosenborg.

Solskjær ønsker ikke å kommentere påstanden, men skryter i stedet av Valakari:

- At han er nevnt når Rosenborg skal finne en trener, det forstår jeg godt. Han er en trener som får mye ut av spillerne og laget sitt, sier den tidligere landslagsspissen.

Sjøl om Solskjær som Clausenengen-spiller prøvespilte i 1994, vil et eventuelt skifte til RBK bli den kanskje mest kontroversielle trenerovergangen i Norge gjennom tidene.

Den sportslige rivaliseringa mellom klubbene tok seg kraftig opp etter at Solskjær første gang tok over Molde i 2011. Kristiansunderen ledet laget til seriemesterskap på første forsøk og kopierte prestasjonen påfølgende sesong. Han slo deretter RBK i cupfinalen i 2013 før et kort opphold i Cardiff ventet.

Imidlertid hadde både Torkild Brakstad og Åge Hareide trent Molde i flere omganger før de havnet på Lerkendal i henholdsvis 1986 og 2003. Spesielt ansettelsen av Hareide, som stadig kranglet med Rosenborg, var tung å svelge for mange supportere.

Ole Gunnar Solskjær har kontrakt med Molde fram til juli neste år.

Rosenborg håper å ansette ny, permanent trener innen 1. desember. Rini Coolen er en av de gjenværende kandidatene, men til tross for mulig dobbeltmesterskap og europaliga får nederlenderen trolig ikke fortsette når vikariatet går ut.

Den klubbløse landsmannen Peter Bosz og Morten Wieghorst i Aalborg ryktes også å være på lista.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Solskjær aktuell som Rosenborg-trener» i forumet! Diskutér «- Solskjær aktuell som Rosenborg-trener» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb