English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Jebali sikter mot cupfinalen
Skrevet av Thomas Myren, 3. november 2018, 14:19

Strekkskaden til Issam Jebali tar fortsatt flere uker å lege.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Muskelskade for Jebali (24.10.18)
Samme skade samt sykdom (21.10.18)

Jebali skadet først låret som innbytter mot Leipzig for én måned siden. Han var tilbake mot Lillestrøm for to uker siden, men slo tidlig opp skaden.

Rosenborg håpet etterpå at den målfarlige vingen kunne være tilbake igjen ganske snart, men ny målsetting er å bli frisk nok til å kunne starte cupfinalen mot Strømsgodset.

- Normalt tar en slik skade fire-fem uker. Han kan kanskje være tilbake i kamptropper etter landskampspausen. Vi tar ingen risiko de siste dagene i forkant, slår Rini Coolen fast overfor rbkweb.no.

- Vi håper at han er tilbake i full trening etterpå. Da kan vi vurdere å bruke ham i de påfølgende kampene, en av dem er naturligvis finalen.

- Er det litt skuffende at det tar så lang tid?

- Vi håndterte alle muskelskadene på en god måte for alle spillerne. Det var én vi var litt mindre bekymret for, og det var Issam. Likevel fikk han flere uker på å forberede seg.

- Derfor var det veldig skuffende at han etter bare 20 minutter ble skadet i samme område igjen. Det var overraskende. Dessverre må vi akseptere det.

- For de andre har vi vært flinke til å ta dem med i trening og i kamp på riktig tidspunkt. Derfor har vi hele stallen tilgjengelig i de viktige ukene som kommer.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Jebali sikter mot cupfinalen» i forumet! Diskutér «Jebali sikter mot cupfinalen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb