English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Du går inn i en dyrisk modus
Skrevet av Thomas Myren, 29. oktober 2018, 22:13

Anders Konradsen og resten av Rosenborg-laget ble så provosert av de elendige baneforholdene på Brann stadion at de mobiliserte uante krefter.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

BERGEN (rbkweb.no): - Jeg driter i alt. Det er så jævlig, forbannet deilig å ta tre poeng. Det er det eneste som betyr noen ting, innleder Konradsen.

- En herlig sliteseier!

- Ja, det er deilig. Det er så jævlig fortjent etter alt dette pisset. Det har vært mye greier i år, og så får vi bare dratt det i land på denne måten her. Det er godt! Det er helt sinnssykt deilig!

- Hvordan var det å feire etterpå?

- Du er så sliten! Du har gått og skrålet og beinet ute på is - en knallhard bane. Jeg er helt ferdig. Jeg har ikke stemme igjen. Nå blir det bare å sette seg rolig tilbake og nyte denne følelsen.

- Dere scoret to tidlige mål.

- Det kom som en konsekvens av en god 1. omgang. Vi forsvarte oss bra, tok overganger og var farlige på dødballer - som vanlig. Mot et godt hjemmelag på bortebane er det bra.

- Spesielt med tanke på at vi kommer og ser at de har "glemt" å skru på undervarmen her. Allerede når vi går ut til oppvarming går det en liten faen i oss: "Hva er dette for noen amatørmessige greier!? Er det med vilje? Hva faen er det?"

- Du merket likevel at alle var enige om at vi ikke skulle snakke mer om det. "Nå konsentrerer vi oss og gjør oss klare til kamp og den jobben vi skal gjøre." Og det gjorde vi.

- Dere var dessuten dyktige til å holde Brann unna utover 2. omgang.

- Ja, vi forsvarer oss godt. Men du ser forskjellen på kampprogrammet som vi har og det som de har: De har ballen mer enn oss, men vi forsvarer oss godt. Vi har god rutine på å gjøre det.

- Men både jeg og alle andre følte at vi blir tyngre enn dem etter hvert. Det er naturlig med den høsten som vi har i forhold til den som de har.

- Når det i tillegg er skøytebane utpå der, så blir det tungt. Da går du inn i en sånn dyrisk modus. Det eneste du skal gjøre, er å holde det jævla buret reint og dra inn tre poeng.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Du går inn i en dyrisk modus» i forumet! Diskutér «- Du går inn i en dyrisk modus» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb