English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi vet hva som skal til
Skrevet av Thomas Myren, 29. oktober 2018, 12:24

Even Hovland er i ferd med å krone en fin debutsesong med seriemesterskap.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

BERGEN (rbkweb.no): Sammen med makker Tore Reginiussen var sogningen igjen veldig viktig for Rosenborg utover i seriefinalen mot Brann.

- Vi starter kampen veldig bra. Vi styrer de første 20-25 minuttene og får to mål. Det blir ikke helt det samme etterpå. I 2. omgang blir det mer en forsvarskamp, men vi rir det i land. Vi er godt fornøyde med å ta med oss tre poeng herfra, smiler Hovland.

- Dere burde ha fått 3-0 før pause.

- Ja, vi hadde noen bra muligheter. Men vi må være fornøyde med at vi scorer to mål borte. Sjøl om de får en god start på 2. omgang med tidlig 2-1, så greide vi å holde unna. Det er viktig i sånne kamper.

- Dere greide delvis å drepe offensiven til Brann utover 2. omgang.

- De får selvfølgelig litt vann på mølla når de får 2-1, men vi vet hva som skal til. Vi har vært i sånne situasjoner før. Det hjelper på.

- Det har vært typisk Rosenborg i mange år å være best når det gjelder.

- Det er en egenskap som er viktig å ha med seg. Nå får vi bare fortsette. Det er ikke avgjort ennå, sjøl om vi tar tre poeng her. Vi må fortsette å plukke poeng utover.

- I praksis vil det være nok med én seier og én uavgjort for å sikre gullet på egen hånd.

- Selvfølgelig ligger det til rette. Men vi må ikke tro at vi er så mye bedre (enn motstanderen) uansett. Vi skal møte lag som kjemper i bunnen for å berge plassen, så det blir ikke noe enkle kamper.

- Men nå er dere tilbake på vinnersporet igjen.

- Ja, og det blir cup på torsdag som blir spennende. Vi får se om vi greier å komme oss til finalen der. Vi gleder oss over dette på vei hjem. Så får vi gjøre oss klare til neste kamp.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi vet hva som skal til» i forumet! Diskutér «- Vi vet hva som skal til» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb