English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Stolt som trener
Skrevet av Thomas Myren, 28. oktober 2018, 23:49

Rini Coolen mener Rosenborg fikk en taktisk triumf mot Brann i seriefinalen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

BERGEN (rbkweb.no): - Det føles naturligvis veldig godt. Alle så fram til denne seieren. Det var en kamp som vi måtte vinne, og til slutt ble det også en fortjent seier. Jeg er veldig glad, smiler Coolen.

- De to tidlige målene la grunnlaget.

- Ja, og vi burde ha avgjort kampen i 1. omgang. Jeg tror vi hadde tre-fire store sjanser. Det gjorde meg stolt som trener.

- Brann scoret rett etter pause.

- Motstanderen føler at de kan få noe. Vi kontrollerte ikke kampen i 2. omgang. Banen var enda dårligere enn i 1. omgang. Da må du kjempe som et lag for å dra i land seieren. Og det gjorde guttene. Jeg er veldig stolt av det.

- I 1. omgang var det fin fotball. I 2. omgang var det kjemping. Totalen var en fortjent seier.

- Tror du erfaringa fra å spille store kamper hjalp i kveld?

- Det kan være. Vi hadde mange erfarne spillere på banen. Det var et valg som vi gjorde; å bruke spillere som er vante til å spille slike kamper.

- Dette kombinert med formasjonen som vi spille med i dag med to defensive og én offensiv midtbanespiller, ga effekt mot et lag som dette. Vi stanset dem i å spille og skapte samtidig sjanser sjøl.

- Formasjonen, spillestil og hvordan vi presset dem høyt gjorde at vi vant også taktisk. Det er flott å se fra sidelinja at spillerne gjør som vi diskuterte.

- Spillerne var veldig kritiske til den harde og isete banen.

- Jeg var enig med dommeren i at det var best å starte kampen. Sånt skjer av og til om vinteren. Det virket ikke som om banen var farlig for spillerne, men den var veldig vanskelig å spille på - spesielt på den ene sida. Det så ikke fantastisk ut, men jeg syns det var best at vi fullførte og vant kampen. Jeg syns det var akseptabelt å starte kampen.

- Dere leder med fem poeng. Er serien avgjort?

- Vi er veldig nære. Vi fortjener å være i den situasjonen. På de siste 14 kampene har guttene greid å vinne ti, spilt tre uavgjort og bare hatt ett tap. Det er flott å se tilbake på.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Stolt som trener» i forumet! Diskutér «- Stolt som trener» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb